M
Mar1
Gość
sawi - z tego co słyszałam, to może być naprawdę groźne dla dziecka
lepiej siać panikę niż później płakać
lepiej siać panikę niż później płakać
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A nie za wcześnie trochę na czucie małego pod żebrami ? Zobacz http://republika.pl/blog_nb_4119697/5644091/tr/t_20051115025321_608.jpg Macica raczej jeszcze nie sięga do takiej wysokości.trochę sie polepszyło..M się śmiał ze mnie.. ale stwierdził że faktycznie coś z dniem bo jak moga naleśniki nie wychodzić.. a często robimy więc hmmm..
mały po południu tak wszedł pod żebra że ruszyć się nie mogłam.. tak bolało.. i cały czas się rusza mały bobas
ja już chce wrzesień![]()

Było cuuudownie. Wypoczęliśmy i naładowaliśmy się pozytywną energią chociaż nie obyło się bez poparzeń słonecznych. Brzuszek oczywiście chroniłam ale mimo kremów z wysokim filtrem spaliłam sobie totalnie ramiona, dekold i nieco buzie.
Mimo wszystko z wakacji jestem bardzo zadwolona i stwierdzam, że minęły stanowczo za szybko. Teraz już do porodu nigdzie nie ruszam się z Norwegii.
Ufff wiem , że bywa różnie ale już to bardzo mnie wyluzowało.
Ja jeszcze o bólu porodowym nie myślę, pewnie weźmie mnie ten strach na parę dni przed terminem
Niby mamy zabudowany balkon i mi deszcz nie przeszkadza, ale na słoneczku to by wyschło w mig, a tak będzie się kisić.