reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowa Mama jest zadbana!

Aaaaha - to ty mi taka swinke podkladasz?:-p:szok::rofl2: pitu pitu a tu tymczasem nivea?:nerd:
No mazidlo jak nic...na spierzchniete dlonie dobre jest cos z mocznikiem i witamina A.

egzamin zdany na szostke:-)

mocznik w kremie nawilzajacym?ja mam w masci zluszczajacej

majandra
, jesli moge sie wtracic...ja mam wiecznie suche dlonie i usta. non stop uzywam kremu. wyprobowalam ich bardzo duzo. dla mnie najlepszym i najdluzej natluszczajacym okazal sie z Avonu Rich moisture glycerine hand cream i taki drugi z ryzem. probowalas je?

mocznik to urea

Ostatnia edycja:
reklama
majandra, jesli moge sie wtracic...ja mam wiecznie suche dlonie i usta. non stop uzywam kremu. wyprobowalam ich bardzo duzo. dla mnie najlepszym i najdluzej natluszczajacym okazal sie z Avonu Rich moisture glycerine hand cream i taki drugi z ryzem. probowalas je?
Próbowałam ich, ale niestety efekt utrzymuje się doslownie kilkanaście minut.

Hruda, dzięki za namiary. Poszukam ich w sklepach.

Hrudzia, jaka jest Twoja opinia na temat kosmetyków firmy AA?
Osobiscie to mam nieobiektywna awersje do nich :zawstydzona/y:- a z drugiej strony - slyszalam mase opini ze i tak bardzo uczulaja.
Lubie jak w kosmetykach sa innowacyjne skaldniki naturalne, wyciagi roslin, olejki itp...a tam jakos niespecjalnie. Ze niby naturalen a z drugiej strony nienaruralne...uwazam ze firma powinna obrac jakis kierunek. Ale nie testowalam na sobie i na klientkach wiec moze moja opinia nie jest profesjonalana...

Ostatnia edycja:
Osobiscie to mam nieobiektywna awersje do nich :zawstydzona/y:- a z drugiej strony - slyszalam mase opini ze i tak bardzo uczulaja.
Lubie jak w kosmetykach sa innowacyjne skaldniki naturalne, wyciagi roslin, olejki itp...a tam jakos niespecjalnie. Ale nie testowalam na sobie i na klientkach wiec moze moja opinia nie jest profesjonalana...
Dziękuje.:-)

Jak sie nazywały te tabletki na odchudzanie co sa na receptę, kurcze Me...... cos tam i Polski ich odpowiednik??//
Meridia i Zelixa ja bralam te drugie ale po tym co się ostatnio dowiedzialam od sąsiadki to boje się brać juz jakichkolwiek tabletek na odchudzanie :baffled:no wiec jakoś 2 tygodnie temu zmarla u nas 37 letnia babka bo się odchudzala brala wlaśnie tabletki odchudzające i wykończyla se nimi wątrobe trzustkę i inne ważne organy:-:)-:)-(

reklama
Do góry