reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowa Mama jest zadbana!

reklama
Kupiłam sobie tarkę do pięt TARKA DO PIĘT METALOWA FIRMY ZENKER ZDZIERAK (649165288) - Aukcje internetowe Allegro Suuper! Pumeks się chowa,a wcale nie potrzeba poświęcić dużo więcej czasu
Miałam pytać jak się sprawdziła. Ja się zastanawiam nad czymś takim: PED EGG SUPER TARKA DO PIĘT,STÓP NIE KALECZY (663219835) - Aukcje internetowe Allegro

GoogleSearchIconShadow.gif
SuperSearchIconShadow.gif

Ja nie mam sincow, ale uzywam takiego kremu:
Sklep kosmetyczny Pollena-Ewa - Sklep Internetowy, Eva Natura, Kanion, Eva Sun, Perfumeria, Adent, Eva Medica, kosmetyki, perfumy, pasty do zebów, szampony:Krem pod oczy i na powieki Eva Natura Zioła Polskie

i wogole kosmetykow Polleny, do ciala i twarzy itp. a w tym sklepie internetowym promocje potrafia byc po bandzie.

Hruda - ciekawa jestem twojej opinii o tych kosmetykach?
Sklad INCI potrzebuje:sorry2:...albo gdzie moge sama go "obadac" np w Rossmanie?

reklama
Do góry