reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowa Mama jest zadbana!

tak was podczetuje i sie zastanawiam. osobiscie uzywam roznych kremow od bielendy przez lirene po nivea. do tej pory glownie sugerowalam sie cena ale jak tak pomysle to przeciez nie zuzywam 7 kremow na miesiac. jeden zazwyczaj wystarcza mi na 2-3 miesiace. a, ze uzywam 3 kremow- na dzien, na noc i pod oczy mozna uznac, ze jeden w miesiacu musze kupic. i powiedzcie mi teraz czy 30zl za krem jeden raz w miesiacu to naprawde tak duzo?
hruda- juz o tym kiedys pisalas ale nie kaz mi teraz szukac, gdzie kupie takie kremy? i czy sa naprawde skuteczne? szukam nawilzajacego kremu do twarzy i jak do tej pory nie znalazlam zadnego, ktory by mnie satysfakcjonowal. do tego pojawiaja sie pierwsze kurze lapki kiedy sie usmiecham i jestem przerazona!

reklama
najlepiej niech wypowie sie hruda, ale ja uwazam, ze w Twoim mlodym wieku to wszelkie przeciwzmarszczkowe pod oczy odpadaja. jednak skora pod oczami jest bardzo delikatna i podatna na wysuszenie, wiec jakis nawilzajacy bez specjalnych zadan by sie przydal

a wiesz co sobie pomyslalam jak to pisalam? ciekawe, czy dziewczyny zalapia o co chodzi, bo to chyba nasze regionalne powiedzenie:-D:-D:-D

swojskie dziewuchy, to od razu zakumaly:rofl2::-)

fakt, ze daawno tego nie uzywalam. ogolnie zauwazylam, ze mieskajac tu, to sie cofam w powiedzonkach. rodzina P jest dretwa pod tym wzgledem (nie liczac babki, z ktora mieszkamy, ale jej teksty zawsze godzily w czlowieka). moja mama to zna tyle roznych powiedzen, przyslow, ze szok! ludzie tak otwierali oczy:szok: jak niektore mowialm:-D

no to jakis taki bede musiala kupic, tymbardziej ze z solarium korzystam a wiadommo to tez wysusza skore
Wysusza czyli prowadzi do przyspieszonego starzenia sie skory niestety:sorry::-(
tak was podczetuje i sie zastanawiam. osobiscie uzywam roznych kremow od bielendy przez lirene po nivea. do tej pory glownie sugerowalam sie cena ale jak tak pomysle to przeciez nie zuzywam 7 kremow na miesiac. jeden zazwyczaj wystarcza mi na 2-3 miesiace. a, ze uzywam 3 kremow- na dzien, na noc i pod oczy mozna uznac, ze jeden w miesiacu musze kupic. i powiedzcie mi teraz czy 30zl za krem jeden raz w miesiacu to naprawde tak duzo?
hruda- juz o tym kiedys pisalas ale nie kaz mi teraz szukac, gdzie kupie takie kremy? i czy sa naprawde skuteczne? szukam nawilzajacego kremu do twarzy i jak do tej pory nie znalazlam zadnego, ktory by mnie satysfakcjonowal. do tego pojawiaja sie pierwsze kurze lapki kiedy sie usmiecham i jestem przerazona!
Tez uwazam ze to nie tak duzo..zwazywszy ze mamy tendencje do wydawania kaski na inne pierdoly...da mnie takie eko-kremik to czysta przyjemnosc, prezencik i dlatego wole sobie nie kupic nowych butow kosztem kremiku.:sorry::rofl2:
O jakice kremy pytasz? eko-kremy?
A ta to musisz szukac produktow jak Logona, Lavera. Weleda, Sante, DrHauschka, Primavera,Eco cosmetics...
A z polskich Femi, Bielenda, Farmona, Tolpa, Ava, Atw, Fridge by yDe,

Ja sama szukam albo na allegro albo przez rozne sklepy www a ostatnio poprosilam rodzicow zeby mi kupili zestawik jak byli w Hamburgu

A ja nie uzywam kremu pod oczy, a powinnam?
:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
O jakice kremy pytasz? eko-kremy?
A ta to musisz szukac produktow jak Logona, Lavera. Weleda, Sante, DrHauschka, Primavera,Eco cosmetics...
A z polskich Femi, Bielenda, Farmona, Tolpa, Ava, Atw, Fridge by yDe,

Ja sama szukam albo na allegro albo przez rozne sklepy www a ostatnio poprosilam rodzicow zeby mi kupili zestawik jak byli w Hamburgu

:tak::tak::tak:
to mnie zaskoczyłaś tym ATW,bo myślałam,że to takie katalogowe jak Avon:eek:
A Farmona to ta firma http://www.allegro.pl/item672505937_farmona_nivelazione_biust_piekne_piersi_promocja.html ? O takim cudzie jeszcze nie słyszałam...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry