Wolfie
Moderator
Dobra, jednak dla spokoju może idź w ten poniedziałek, widzę, że stresujesz się biochemem. To lepiej wcześniej jak coś wyjdzie robić przyrosty. Żebyś też nie stresowała sięBłagam trzymajcie kciuki![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dobra, jednak dla spokoju może idź w ten poniedziałek, widzę, że stresujesz się biochemem. To lepiej wcześniej jak coś wyjdzie robić przyrosty. Żebyś też nie stresowała sięBłagam trzymajcie kciuki![]()
Nie, nic to nie znaczy. Mogą Ci się bardziej wysycać i blednąć.Wczoraj robiłam pierwszy test owulacyjny o 14;30 i wyszedł bardzo blady,dziś znowu robiłam test o 13;30 i już kreska była ciemniejsza,przed chwilą zrobiłam znowu 3 test o 17 i wyszedł już bledszy,czy to może być przez to że piłam i byłam już przed tym na toalecie ?
jutro powtórzę , w poniedziałek też i pójdę rano na betę jeżeli wyjdzie kreskaDobra, jednak dla spokoju może idź w ten poniedziałek, widzę, że stresujesz się biochemem. To lepiej wcześniej jak coś wyjdzie robić przyrosty. Żebyś też nie stresowała się
Ja na akcji byłam od 8 rano do 16. (Jestem z OSP) Był armagedon ,wioska u nas zalana całkiem ... Okolice Wałbrzycha. Narazie opanowane ale ma zacząć znów padać więc jutro pewnie powtórka z rozrywki.Jest ktoś z Wrocławia? Jak u Was sytuacja na teraz z opadami?
Tutaj nic nie widzę
nasze okoliceJa na akcji byłam od 8 rano do 16. (Jestem z OSP) Był armagedon ,wioska u nas zalana całkiem ... Okolice Wałbrzycha. Narazie opanowane ale ma zacząć znów padać więc jutro pewnie powtórka z rozrywki.
jutro ma podobno spaść tyle wody co piątek /sobotaJa na akcji byłam od 8 rano do 16. (Jestem z OSP) Był armagedon ,wioska u nas zalana całkiem ... Okolice Wałbrzycha. Narazie opanowane ale ma zacząć znów padać więc jutro pewnie powtórka z rozrywki.
tak u nasnasze okolice
tak u nas
O matkonasze okolice
Myślę, że dobrze wstrzymać się na 2-3 h z sikaniem przed robieniem testu żeby był wiarygodny.Wczoraj robiłam pierwszy test owulacyjny o 14;30 i wyszedł bardzo blady,dziś znowu robiłam test o 13;30 i już kreska była ciemniejsza,przed chwilą zrobiłam znowu 3 test o 17 i wyszedł już bledszy,czy to może być przez to że piłam i byłam już przed tym na toalecie ?