Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to współczuje. Bo jeszcze wziąć i zwymiotować to pół biedy a tak jak Ty się męczysz to masakra
![]()
Wylazlo ze mnie...gulasz i obiad..bez szwanku dwa strzaly bez meczarni...o matko jaka radosc..Tak wymiotowac to ja moge
Zdarzało się że czasem mnie piekła, ale rzadko. Musze zmienić dietę, ale mi ciężko bo lubię wszystko dobrze doprawione, ketchup do większości itp. więc pewnie od tego. A najbardziej mnie po pomarańczowym soku piecze po jabłkowym też a uwielbiam pić. Na samej wodzie ciężko.
![]()
Ja na zgage mam leki z apteki co do ktorych nie ma przeciwwskazań. Ale piję też len. Pomaga uniknąć ostrej zgagi.
Co do spojenia. Mnie sie w pierwszej rozlazło ale w drugiej spoko. Oba porody SN. Teraz też wolałabym SN.![]()
E no to super. Chyba już lepiej Ci ?
![]()
Gav isc on (pisane łącznie) bez recepty do ssania lub gryzienia.Radę z lnem zapamiętam. A leki to na receptę czy bez ? Ja chyba obchodziłam się bez leków jak dobrze pamietam ale teraz nie mam zamiaru się męczyć
![]()
Wręcz odwrotnie... w końcu to laktoza.Zgage mialam raz jedyny i dziękuję za nia
A mleko czasem na Zgage nie dziala?![]()
mi też parę razy zdążyło się zwymiotować pomiędzy tym jak wzięłam tabletkę, a zjedzeniem śniadania. I nie brałam dodatkowej dawki. Endokrynolog powiedziała mi, że mam brać euthyrox i pod 1 h dopiero jeść, bo wtedy lepiej się wchłania, ale czasami jestem już taka głodna, że wymiotuję z głodu ;/Dziewczyny liczę na pomoc rano zjadłam śniadanie i wzięłam leki głównie te na tarczyce i po około 5min zwymiotowalam i teraz pytanie wziąć dodatkowo tabletkę? Jakie jest ryzyko że zwymiotowalam leki? Dzięki za rady