G
gosc 15
Gość
Super a który ci tydzień ciazy wypadł ?
Wg OM mam 19 tc
Wg usg równy 20 tc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Super a który ci tydzień ciazy wypadł ?
Ale wiek rocznikowo czy już skończony?![]()
Możesz mi sprawdzić?ostatnia M 23 grudzień , wtedy miałam 23 lata, poczęcie prawdopodobnie 6 styczeń , urodziny mam w maju 24
![]()
Ale wiek rocznikowo czy już skończony?
Możesz mi sprawdzić?ostatnia M 23 grudzień , wtedy miałam 23 lata, poczęcie prawdopodobnie 6 styczeń , urodziny mam w maju 24
![]()

Ja ostatni M miałam 24 grudnia a urodziny mam 23 maja
))) tylko zdaje się ze 10 lat później
o ile 94 to twój rocznik urodzenia
![]()
Wyszło że chłopiec gratulacje![]()
No mi się z chińskiego sprawdziło akurat i jak patrzyłam na moją mamuśkę to teżWpisujesz kalendarz chiński sprawdzisz w tabelce twoj wiek w którym zostało poczęte i miesiac zobacz bo sama jestem ciekawa czy ci się sprawdzi
Ja 31 maja , zgadza się 94 :-)