Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miałam tak nawet przy szyjce długiej i twardej. Już od początku 3 mca. Każdy lekarz mówi ze to fizjologiczne norma w ciąży. Teraz już ból taki ze chodzić nie mogę wiec mam zamiar wybrać się do fizjoterapeutki położniczej - może coś poradzi.
Ja tak samo![]()
Woow. Zdolny mąż. Tort napewno bedzie yak pyszny jak pięknie wygląda.Za godz przyjeżdżają goście, mąż zrobił torta, kocham te moje dzieci nad życie!!!
Nie mam za bardzo wyboru poza tym lubie swoja prace i raczej mam ok ludzi z ktorymi pracuje. Brzuch troche teraz zaczyna przeszkadzac bo czesto jest mi nie wygodnie siedziec jak maluszek sie wierci. Poza tym nie pracuje na caly etat. Bardziej mecza mnie dojazdy i zajmowanie sie synkiem, trzylatkiem ktory jest wulkanem energii.strasznie dluugo, myslalam ze to ja przeciagam jiz na macaale stwoerdzam ze mam juz dosc, odliczam dni bo brzuszek naprawde mi przeszkadza..
Za godz przyjeżdżają goście, mąż zrobił torta, kocham te moje dzieci nad życie!!!