Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
WRESZCIE spałam bez bólu. Żadnych bolesnych skurczy. Zaraz czmycham na badania i aż mnie ciekawość zżera jak ten mocz wyjdzie...
No u Nas pada co jakiś czas i tak powietrze jesienią bardziej tzn. początkiem jesieni pachnie. Jak zamykam oczy mózg przywołuje obrazy z moich rozpoczęć rokuJa przez to słodkie na nocy źle spałam, tysiąc razy się budziłam. Nigdy więcej.
Czasami sobie myślę że jakby mi wyszła ta cukrzyca musiałabym się ogarnąć i waga stałaby w miejscu. A tak samemu to już gorzej.
U nas fajny chłodek. 10 stopni teraz. Otworzyłam balkon i odpoczywam.
Powodzenia!WRESZCIE spałam bez bólu. Żadnych bolesnych skurczy. Zaraz czmycham na badania i aż mnie ciekawość zżera jak ten mocz wyjdzie...
Hej napisz mi proszę ile placiść za woczekiwania fotelik i w jakim sklepieTo chyba nie chodzi o model tylko o sklep. W innym sklepie gdzie ogladalam byl dostapny od reki, ale tu 350 zl taniej na wozku z fotelikiem to wolalam poczekac, bo mi sie nie spieszywozek cybex balios s i fotelik cybex aton m
Trzymamy kciuki mooocno !!!!! Będzie wszystko dobrze !!!Powodzenia!
Ja czytałam Was cała drogę do Szczecina. Właśnie dojeżdżam. Dzisiaj wizyta w poradni Patologii ciąży i kontrola ICD. Stresuję się, bo może dowiem się jaki czeka mnie poród. No i wczoraj mnie córka kopla w tą puszkę i niby zabolało, ale bardziej się przestraszylam, że ona tym kopniakiem naruszyla urządzenie. Trzymajcie kciuki, aby było wszystko ok![]()