18grudzien
Fanka BB :)
Piękne obiecuję sobie ze juz nic nie kupuje no nic hihi koniec basta musiałam jeszcze jedną szufladę zwolnić na pieluszki bo nie mam miejsca a miał być minimalizm i co hihiPaczka ze smyka przyszła![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Piękne obiecuję sobie ze juz nic nie kupuje no nic hihi koniec basta musiałam jeszcze jedną szufladę zwolnić na pieluszki bo nie mam miejsca a miał być minimalizm i co hihiPaczka ze smyka przyszła![]()

Ciekawe jak by zamontowali mój fotelik, jakbym przyniosłaOjjj z tymi wózkami i fotelikami to tak!!!!
Nieraz jak z przedszkola jadą na jakąś wycieczkę i każą przynieść fotelik to ja zawsze wyprany daje a niektórzy rodzice to takie uwalone przynoszą że mi by było wstyd z domu wyjść. To samo z wózkami jest.
Wymemłane te boczki i pałąki od spacerówek. Fuj.![]()
Kurde a ja nie mam żadnej infekcji, tylko muszę brać do końca ciąży zapobiegawczo, masakraaaaa. bleeeeStarAnia tak, takie pomarańczowe mi leciało fuu. Ale pomogło
Właśnie przygotowałam ciasto na placuszki z jabłkami i cynamonem na mące orkiszowej
W nocy do 1 nie mogłam spać, wyobrażałem sobie moją Córeczkę jak się razem bawimy![]()
Cześć:-) sorki,że się wtrącę, ale czytając to uśmiechnęłam się sama do siebie:-):-):-) u nas właśnie tak jest,że łóżeczko stoi i nie wiem po co... chyba żeby kurz miał gdzie opadać i ubranka miały gdzie leżeć hehe. Jestem grudniowa mamą 2017 a mała w łóżeczku spała może ze 3razyJak nie zbiedniejesz za bardzo od tego, to warto. Chociaż ja bym poczekała jak będzie dziecko. Znam wiele rodzin, u których łóżeczko i tak służy tylko jako miejsce na czyste pranie [emoji23]
i co z tego, że mamy materac lateksowy skoro leży i nikomu nie służy:-) Teraz poczekałabym z zakupem łóżeczka i materaca i zrobiła to zdecydowanie później:-)pozdrawiam i życzę zdrówka i szczęśliwego rozwiązania, no i oby łóżeczko się przydało i było użytkowane przez dzieciaczka:-):-)Dziś piore ostatni rząd, lecę ogarniać obrać ziemniaki popołudniu zabieram dzieci na świetlicy papa dziewczyny
Ale czyste pranie ma wygodnieCześć:-) sorki,że się wtrącę, ale czytając to uśmiechnęłam się sama do siebie:-):-):-) u nas właśnie tak jest,że łóżeczko stoi i nie wiem po co... chyba żeby kurz miał gdzie opadać i ubranka miały gdzie leżeć hehe. Jestem grudniowa mamą 2017 a mała w łóżeczku spała może ze 3razyi co z tego, że mamy materac lateksowy skoro leży i nikomu nie służy:-) Teraz poczekałabym z zakupem łóżeczka i materaca i zrobiła to zdecydowanie później:-)pozdrawiam i życzę zdrówka i szczęśliwego rozwiązania, no i oby łóżeczko się przydało i było użytkowane przez dzieciaczka:-):-)
to jest sieciowa Viva profit.Ostatnio z mężem oglądaliśmy jakieś pierdoły dla dzieci.Małe dziecko jest tak małe i lekkie że dobry gąbkowy materac nie zaszkodzi. Przecież nie śpią na tym pół życia... Ja wolę potem zainwestować w dobre krzesła do nauki i łóżka (materace) takie dla połroczniakow.
W ogóle kiedyś dziecie spały na materacach z sianem i nikt skoljozy nie miał ani robaków w łóżku. Bartek na takim siennym też spał. Ciężki jak cholera. Teraz moim zdaniem to się w du...ch z tego dobrobytu poprzewracało. Sorry ale jestem sceptycznie nastawiona do mega nowości i wymyślności by nabić firmie - producentowi kasę. Ale ja w ogóle powinnam była ze 100 lat temu się urodzić![]()