18grudzien
Fanka BB :)
Piękne obiecuję sobie ze juz nic nie kupuje no nic hihi koniec basta musiałam jeszcze jedną szufladę zwolnić na pieluszki bo nie mam miejsca a miał być minimalizm i co hihiPaczka ze smyka przyszła![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Piękne obiecuję sobie ze juz nic nie kupuje no nic hihi koniec basta musiałam jeszcze jedną szufladę zwolnić na pieluszki bo nie mam miejsca a miał być minimalizm i co hihiPaczka ze smyka przyszła![]()

Ciekawe jak by zamontowali mój fotelik, jakbym przyniosłaOjjj z tymi wózkami i fotelikami to tak!!!!
Nieraz jak z przedszkola jadą na jakąś wycieczkę i każą przynieść fotelik to ja zawsze wyprany daje a niektórzy rodzice to takie uwalone przynoszą że mi by było wstyd z domu wyjść. To samo z wózkami jest.
Wymemłane te boczki i pałąki od spacerówek. Fuj.![]()
Kurde a ja nie mam żadnej infekcji, tylko muszę brać do końca ciąży zapobiegawczo, masakraaaaa. bleeeeStarAnia tak, takie pomarańczowe mi leciało fuu. Ale pomogło
Właśnie przygotowałam ciasto na placuszki z jabłkami i cynamonem na mące orkiszowej
W nocy do 1 nie mogłam spać, wyobrażałem sobie moją Córeczkę jak się razem bawimy![]()
Cześć:-) sorki,że się wtrącę, ale czytając to uśmiechnęłam się sama do siebie:-):-):-) u nas właśnie tak jest,że łóżeczko stoi i nie wiem po co... chyba żeby kurz miał gdzie opadać i ubranka miały gdzie leżeć hehe. Jestem grudniowa mamą 2017 a mała w łóżeczku spała może ze 3razyJak nie zbiedniejesz za bardzo od tego, to warto. Chociaż ja bym poczekała jak będzie dziecko. Znam wiele rodzin, u których łóżeczko i tak służy tylko jako miejsce na czyste pranie [emoji23]
i co z tego, że mamy materac lateksowy skoro leży i nikomu nie służy:-) Teraz poczekałabym z zakupem łóżeczka i materaca i zrobiła to zdecydowanie później:-)pozdrawiam i życzę zdrówka i szczęśliwego rozwiązania, no i oby łóżeczko się przydało i było użytkowane przez dzieciaczka:-):-)Dziś piore ostatni rząd, lecę ogarniać obrać ziemniaki popołudniu zabieram dzieci na świetlicy papa dziewczyny
Ale czyste pranie ma wygodnieCześć:-) sorki,że się wtrącę, ale czytając to uśmiechnęłam się sama do siebie:-):-):-) u nas właśnie tak jest,że łóżeczko stoi i nie wiem po co... chyba żeby kurz miał gdzie opadać i ubranka miały gdzie leżeć hehe. Jestem grudniowa mamą 2017 a mała w łóżeczku spała może ze 3razyi co z tego, że mamy materac lateksowy skoro leży i nikomu nie służy:-) Teraz poczekałabym z zakupem łóżeczka i materaca i zrobiła to zdecydowanie później:-)pozdrawiam i życzę zdrówka i szczęśliwego rozwiązania, no i oby łóżeczko się przydało i było użytkowane przez dzieciaczka:-):-)
to jest sieciowa Viva profit.Ostatnio z mężem oglądaliśmy jakieś pierdoły dla dzieci.Małe dziecko jest tak małe i lekkie że dobry gąbkowy materac nie zaszkodzi. Przecież nie śpią na tym pół życia... Ja wolę potem zainwestować w dobre krzesła do nauki i łóżka (materace) takie dla połroczniakow.
W ogóle kiedyś dziecie spały na materacach z sianem i nikt skoljozy nie miał ani robaków w łóżku. Bartek na takim siennym też spał. Ciężki jak cholera. Teraz moim zdaniem to się w du...ch z tego dobrobytu poprzewracało. Sorry ale jestem sceptycznie nastawiona do mega nowości i wymyślności by nabić firmie - producentowi kasę. Ale ja w ogóle powinnam była ze 100 lat temu się urodzić![]()