GoJ
Fanka BB :)
Jezu! Przypomniałaś mi te grzybki. Ja nie jadłam tego ze 26 lat!!!Mąka , mleko, jajko, cukier, proszek do pieczenia. To są składniki na takie słodkie grzybki.
Do tego do smaku dodajesz starte jabłuszka , cukinię i ser biały![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jezu! Przypomniałaś mi te grzybki. Ja nie jadłam tego ze 26 lat!!!Mąka , mleko, jajko, cukier, proszek do pieczenia. To są składniki na takie słodkie grzybki.
Do tego do smaku dodajesz starte jabłuszka , cukinię i ser biały![]()
Ja z doświadczenia widzę że po drugim z górkiJa mam jedną agentkę 7miesięczną przy której czuję się tak jakbym miała dwójkę hehe i póki co po ciężkim porodzie, kolkach małej nie planuje więcej, ale też się nie zarzekam, może po prostu potrzebuję więcej czasu żeby myśleć o kolejnym. Dlatego podziwiam kobiety które urodziły trójkę, czwórkę...dzieciaczki trzeba te 9 miesięcy nosić w sobie, urodzić no i wychować. Według mnie macierzyństwo to ciężka praca,oj momentami bardzo, bardzo :-)
Dokładnie... No ja już widzę jak pójdę na to socjalne jak się moi rodzice a może i brat obrażą że się wypięłam! Matka już komentuje że to co oni za zieloną trawkę czy pod most?
A co do dzieci jak się nie tłuką to faktycznie boskość przebija![]()
Jezu! Przypomniałaś mi te grzybki. Ja nie jadłam tego ze 26 lat!!!
Te ciasteczka w kształcie grzybków z makiem na końcu i kremem w kapeluszu?
Link do: Stowarzyszenie DOULA w PolsceStarAnia, może głupie pytanie ale skąd wzięłaś doule? Z czyjegoś polecenia czy jak? :O
Mało tego, ja nie zamierzam od razu lecieć do szpitala jak tylko będę miała skurcze. Mam nadzieję, że będę miała czas się umyć, zjeść coś i wtedy pójdę do szpitala. Śmieję się do P, że dopiero jak będę miała skurcze co 3 minuty [emoji23]Ja to bym chciała przed porodem być w szpitalu położona. Albo najlepiej planowe cięcie mieć. Ale mój lekarz powiedział że robi cięcie dopiero jak jest 39+0 a mam cukrzycę ciążowa. Wiadomo, że zależy jak się wszystko będzie rozwijać ale zesram się ze strachu jak będę w domu a coś się zacznie dziać. Albo nie będę wiedziała że to już trzeba reagować. Dlatego was podziwiam że wolicie siedzieć w domu i czekać na naturalną akcję. Bog tylko wie co ma dla każdej z nas zaplanowane i jak to się potoczy ale naprawdę podziwiam nastawieniedzielne Dziołchy z Was!