kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Już ja wszystko drażni. Już jest wszystko " o jezu" , " o matko"...
Czyli zazdrocha wychodzi. No tak jak pójdziesz to nie będzie miała komu dupy zawracać.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Już ja wszystko drażni. Już jest wszystko " o jezu" , " o matko"...
Oj, ja dzisiaj też... dlatego tak dobrze mi się tutaj pisze. A jak na złość muszę jechać po tabletki dla psa do weterynarza, bo ona też w ciąży - ale urojonej!Biedna ma mleko i obkłada się swoimi zabawkami, bo to jej "szczeniaczki"...
Niektórzy dorośli są naprawdę niedojrzali :/
Wie że jej marudzenie doprowadza mnie do szału to jeczy 3x bardziej. Na szczescie zaraz wychodze a jak wroce jej nie bedzie.
Ja byłam dziś krew i mocz oddać. Moczu mi się udało ( jak zwykle) ze ledwo co na dnie zostało, ale Pani powiedziała ze starczy.
Do tego idę dziś do szpitala do lekarza. Bo jak ten mój z luxmedu nie chce prowadzić ciazy z cukrzyca to musiałam kogoś znaleźć. Był dostępny tylko jeden z okropnymi opiniami z ocena chyba 2/5. Ponoć obraza pacjentki, jest nietaktowany, chamski itp strasznie mnie ciekawi czy rzeczywiście będzie tak zle.
A jutro i tak idę do tego z luxmedu bo zwolnienie mam do dziś i będzie mi potrzebne kolejne a nie chce u nowego lekarza zaczynać od gadki o zwolnienie.
Też tak myślęLepiej teraz niż potem w połogu![]()
Dobrze, że napisałaś bo nie wiedziałamJa dodam, że do tego uznania dziecka poczętego potrzebne jest zaświadczenie od lekarza o ciąży, nie wystarczy karta ciąży.
Ja mam....
Męża
Codziennie mi towarzyszy przy wychodzeniu z wanny. [emoji16][emoji16]
No tak nie ma co startować ze zwolnieniem. Ja na szczęście już ogarnelam u kogo dokończę ciąże ale faktycznie ciężkie przeżycie tak zmieniać. Jeszcze jak tamten ma kiepskie opinie i nie wiadomo czego się spodziewać .... oby był w miarę ok . Jednak ciazarne są wrażliwe i jakby był chamski to będzie ciężko go znieść.
Najwyżej się popłacze i będę szukać dalej
Moja matka tak samo. W ciągu 15 minut to minimum 5 razy o Jezu. Jakby miała niewiadomo jak ciężkie życie. Ma więcej szczęścia niż rozumu jest legatem i tylko jęczy