kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Ku..a!
Wogole dziwnie bo zawsze patrzył i usg a dziś od ktg zacząć. Może dlatego ze jest ( niby) w poradni , na oddziale porodowym , i robi na dole prenatalne wiec jakoś musi to pogodzić i każda odsyła na ktg
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ku..a!
moja mama i babcia też wszystko prasują, nawet skarpetki. ja na siedząco prasuję, nawet ostatnio kupiłam małą deseczkę w ikei, co na stół się stawia i siedziałam przy stole. oprócz koszul nic nie prasuję, a małego rzeczy tylko na początkuA na siedząco prasować nie możecie? Ja mam deskę 3 poziomy wysokości i można na siedząco ogarnąć ale ja nie prasuje... jestem w tym mistrzemza to moja matka to prasuje wszystko od firanek po gacie!
Mam podobny plan
Mnie bardziej chodziło o zdjęcia chłopców razem. Sama nienawidzę mieć robionych zdjęć...Mój nie wiem czy będzie chciał bo nie lubi zdjęć a zwłaszcza takich pozowanych . No ale może z synem sobie da zrobić![]()
Biedna![]()
Kurde robi się akcje społeczne by szanować kobiety w ciazy, w kolejki puszczać itp a w szpitalach gdzie to w sumie najważniejsze dla ciężarnej wszystko idzie po macoszemu![]()
Mnie bardziej chodziło o zdjęcia chłopców razem. Sama nienawidzę mieć robionych zdjęć...
Ja po praniu wkładam do szafy złożone i prasuje rano przed ubraniem. Bo jak prasuje wcześniej i to leży i tak musiałabym dwa razy przejechać a tak prasuje tylko raz.
Dla małego na początku będę prasować bo ponoć to zabija bakterie![]()
Młodemu to moja matka poprasujePodobno tak. Zreszta wyprasowane jakieś takie delikatniejsze się wydaje.
Młodemu to moja matka poprasujeprzynajmniej po pierwszym praniu
![]()