kasiaczek89pl
Fanka BB :)
To w której dobie dziecko będziesz szczepić?
Pytanie czy wogole ?nie żeby mój biznes ale ostatnio jest dużo kontrowersji już nie wiadomo co robić ... a ja tyle lat poza tematem ze nie wiem sama
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To w której dobie dziecko będziesz szczepić?
Co innego nie lubić co innego fobia. Taki mój urok.Biedna.... ja po pobycie w styczniu jak miałam na sali pierdo....ta nastolatkę i nie spalam wogole ze strachu, to potem jak byłam na noc tylko i się wypisałam nie spałam tez nic , i mam nadzieje ze teraz będę spać normalnie ...
Fajna minkasuper że wszystko dobrze. Ale co się stresu najadlas wcześniej to tylko Ty wiesz. Czasami Ci lekarze mogliby się puknac w łeb zanim postarają kobietę w ciąży.
Dziewczyny boli mnie/kuje mocno w okolicy prawego jajnika. Domyślam się że to nie jajnik bo w ciąży wyciszony. Ale w takim razie co to? Dziwne jest![]()
Miki też do S. podobny i do K.Same dobre wieści. Mój mały podobny do męża. Wszyscy tak mówią Sama byłam w szoku [emoji12]
No. Miałam pisać i zgubiłam że mam TO SAMO i u mnie idzie w parze z wynikami sików... czyli obstawiam moje porypane nery.Więzadła może ?
Ja nie mam pojęcia, ale przecież w ciąży jesteśmy badane pod tym kątem, więc wiadomo która ma rzeżączkę. Zabieg jest wykonywany bez sensu, a ma skutki uboczne. I tyle.No też mi się tak wydaje
Dobrze praw! Wódki jej polać ;-DJa nie mam pojęcia, ale przecież w ciąży jesteśmy badane pod tym kątem, więc wiadomo która ma rzeżączkę. Zabieg jest wykonywany bez sensu, a ma skutki uboczne. I tyle.
Ja nie mam pojęcia, ale przecież w ciąży jesteśmy badane pod tym kątem, więc wiadomo która ma rzeżączkę. Zabieg jest wykonywany bez sensu, a ma skutki uboczne. I tyle.