GoJ
Fanka BB :)
To jest to co masz?Zobacz załącznik 879987tak przy okazji może się komuś przyda
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To jest to co masz?Zobacz załącznik 879987tak przy okazji może się komuś przyda
Ona podkręcona tylko jakoś nie chce lecieć. Ja w tej żyłę miałam zrost i kiedyś było ciężko pobrać może to dlatego. Kombinuje ze zwale to na ta kroplówkę ze długo plus ze mnie boli jak cholera tam w zgięciu ( serio , nieraz miałam i nie czułam a tu ból jak cholera od założenia cały czas) i poproszę o wyjęcie a jutro ze do kroplówki wbija w inna żyłę.
Bo z przodu brzuch kokarde zaslanial?
Aaaa i było USG. Brzuch , głowa - na 33 tydz. Wody - norma. Waga małego mężczyzny - 2223 g.
To super. Brawo malutki. Mamy plusy sprawy. Cieszę się bardzo
Za to jaka elegancka byłaś do zastrzyku!No nie skaplam się bo brzuch mi zasłonił. I dopiero chciałam se zmacac tyłek po zastrzyku i patrzę a tam kokarda![]()
Ja też jak usiąde na podłodze to mam kłopot wstać...
Może źle ci się wykłuli i idzie wszystko obok albo niedrożny wenflon. Zamiast się męczyć to powinnaś od razu powiedzieć, że boli!Kobity czy ta kroplowka z magnezu serio tak długo idzie ? Trzy godziny i nawet pół nie poszło.
Ty lepiej nie kombinuj, bo są płyny i leki, które mogą tylko wolno lecieć, bo i nawet do zatrzymania krążenia może dojść [emoji14]Ja sobie podkręcam kroplówki jak za wolno idą![]()
Wiem. Po ostatniej zaczęłam ślepnąćMoże źle ci się wykłuli i idzie wszystko obok albo niedrożny wenflon. Zamiast się męczyć to powinnaś od razu powiedzieć, że boli!Ty lepiej nie kombinuj, bo są płyny i leki, które mogą tylko wolno lecieć, bo i nawet do zatrzymania krążenia może dojść [emoji14]