kasiaczek89pl
Fanka BB :)
No jeszcze chwila... ja to mówię godziny odliczam... mam tak dość
Już nie wiem czego się złapać. Jestem taka beznadziejna kolejny dzień ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No jeszcze chwila... ja to mówię godziny odliczam... mam tak dość
A gdzie tam, kolka nerkowa też była po drodze, toż w szpitalu też z tym byłam [emoji14]
Bo ja tak z odrobiną nieśmiałości.... nie pamietam wszystkich twoich przypadłościA gdzie tam, kolka nerkowa też była po drodze, toż w szpitalu też z tym byłam [emoji14]
Już nie wiem czego się złapać. Jestem taka beznadziejna kolejny dzień ...
Dmuchaj męża lepsza ulgaOj dziewczyny ja też mam dość. Leżę i kwicze. Zamówiłam sobie herbatę z liści malin, to będę sobie siorbac od 36 t.c. I muszę piłkę nadmuchać, może to mi jakąś ulgę przyniesie..
Nawet ja ich nie pamiętam. Najpierw się człowiek 2,5 roku stara, dwa razy traci ciążę, a potem jak już wypali, to przez całą ciążę coś. Ten dzieciak ma być diabelsko uroczy, bo się wkurzę [emoji14]Bo ja tak z odrobiną nieśmiałości.... nie pamietam wszystkich twoich przypadłości![]()
Oj dziewczyny ja też mam dość. Leżę i kwicze. Zamówiłam sobie herbatę z liści malin, to będę sobie siorbac od 36 t.c. I muszę piłkę nadmuchać, może to mi jakąś ulgę przyniesie..
Nawet ja ich nie pamiętam. Najpierw się człowiek 2,5 roku stara, dwa razy traci ciążę, a potem jak już wypali, to przez całą ciążę coś. Ten dzieciak ma być diabelsko uroczy, bo się wkurzę [emoji14]
Szczerze to ja się spodziewam, że jest lepiej, bo jest bliżej tp i już w miarę bezpiecznie [emoji14] teraz pewnie młody nie bedzie chciał wyjść [emoji14] wredny po tatusiuA jak tam było z ta Twoja szyjka ostatnio ? Jutro masz wizytę , spodziewasz się ze jest gorzej ?