reklama

Wrześniowe mamy 2018

• Starter tematu Starter tematu Deleted member 178444
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dzis zaczynam 37 tydzien. Hmm... chyba już pora spakowac to torbę tak na tip top. Bo narazie coś tam jest ale większość rzeczy dla mnie a dla Małej nic jeszcze... :/

A Mała chyba zaczęła mieć imię. Maz mówi że chciałby Elkę. Mi się podoba więc jak mu się nie zmieni to będzie Ela :)
Ja nastawiona na SN u nas w szpitalu to mam w torbie dla kluski aby pampersy, smoczek i pieluche flanelową.
Ale jeśli się okaże że CC w innym szpitalu to też będę musiała dopakować ubranka dla niej. Ale same tylko pajacyki wezmę, z 5-6 sztuk.

Ela bardzo ładnie.
No ale jestem nieobiektywna bo ja lubię takie niestandardowe imiona.
Niby proste i znajome ale spotkaj gdzieś małą Ulę lub Elę to już wyczyn
:p

Ja nastawiona na SN u nas w szpitalu to mam w torbie dla kluski aby pampersy, smoczek i pieluche flanelową.
Ale jeśli się okaże że CC w innym szpitalu to też będę musiała dopakować ubranka dla niej. Ale same tylko pajacyki wezmę, z 5-6 sztuk.

Ela bardzo ładnie.
No ale jestem nieobiektywna bo ja lubię takie niestandardowe imiona.
Niby proste i znajome ale spotkaj gdzieś małą Ulę lub Elę to już wyczyn
:p
Chyba dlatego mi się spodobalo, imię banalne a właśnie rzadko spotykane. Jak się rodził pierworodny to mój T chcuał strasznie Stefana. Ja się trochę wystraszyłam tego imienia bo takie niespotykane. Syn jest Jakub Stefan. I mimo że Jakub to dla mnie piękne imię to trochę żałuję tego Stefana. Kubusiow jak mrówkow :p

reklama
W ogóle dzien dobry dostałam kawę do łóżka o trzeba sobie tak wychować ba nawet jedna z córek zrobiła bratu śniadanie więc ja nie wstaje narazie

Wakacje nadal trwają więc jutro dzieciaki maja wycieczkę do bawialni na świeżym powietrzu z wodna zjeżdżalnia także luzik będzie

Dostałam SMS że przyznano mi świadczenie dobry strat więc fajnie

Miłego dnia kobiety i czekamy do września takie mamy terminy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry