GoJ
Fanka BB :)
Hihy śmichy uNas się dwa razy potwierdziłoMoja teściowa by ci powiedziała.. dzidziuś się z włosami urodzi![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hihy śmichy uNas się dwa razy potwierdziłoMoja teściowa by ci powiedziała.. dzidziuś się z włosami urodzi![]()
Że co? Tylko nie mów że to jakaś patologia? EhhhChyba żałobę srednio przechodzi bo już skarży ratowników ze jej dzieci sie potopily....
A kogo ma winić? Przecież nie siebie. Starajcie się zrozumieć stracić troje dzieci jednego dnia to człowiek wini wszystkich ...Że co? Tylko nie mów że to jakaś patologia? Ehhh
Może dziś pogoda bólowa?To ja też tak z.lekka się dołącze do narzekających. Dla odmiany.
No ale coś mnie plecy bolą.
Albo kluska nerw uciska albo źle spałam. Albo to i to plus moja robota przy zdjęciach przez ostatnie 3 dni wychodzi....
Tak czy siak bolą
Bardzo jej współczuję naprawdę nie wyobrażam sobie takiej tragediiA kogo ma winić? Przecież nie siebie. Starajcie się zrozumieć stracić troje dzieci jednego dnia to człowiek wini wszystkich ...
Mnie nie boli mnie upał wykancza!!!! I czegoś mi brakuje moja mama czyści cifem kafle a ja upajam się zapachem jakby nie wiem co to było?! I nie nie byłam uzależniona kiedyś także nie wiem o co chodzi.Może dziś pogoda bólowa?
KOGOŚ JESZCZE COŚ BOLI?