GoJ
Fanka BB :)
Ja to pierwszy raz tak... jeszcze nie miałam takich jazd.. może ja chora jestem?A mi znowu jest po cycaniu tak zimno że przykrywam się kocem i dopiero kołdrą . A w domu zimno nie jest bo wieczorem już przepalamy w piecu .
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja to pierwszy raz tak... jeszcze nie miałam takich jazd.. może ja chora jestem?A mi znowu jest po cycaniu tak zimno że przykrywam się kocem i dopiero kołdrą . A w domu zimno nie jest bo wieczorem już przepalamy w piecu .
No ja właśnie identycznie. W życiu taka spocona nie byłam.Ja po 22 obudziłam się MOKRA nie wilgotna normalnie mokrutka
A może powinnaś zrobić morfologię ? Wiem że dodatkowe utrudnienie przy 3 dzieci i tylu obowiązkach ale może by coś wykazało . Bo zamęczysz się z tym bólem głowy , to ani nic nie zrobisz ani nie funkcjonujesz normalnie.A w ogóle fajnie się Was czyta. Do 21 posty potem po 2 wzmożony ruch
My się w to nie wpisujemyostatnio zasypiam przed 21 w nocy młody do wyra i cyc to nie tykam telefonu
i dopiero Koło 5.
Ale dziś i wczoraj nam się wszystko pokiełbasiło. Młody w dzień praktycznie non stop spał no to noc była taka byle jaka a mnie ta głowa rozwaliła jeszcze i jakoś tak wszystko do dupy... chyba skocze rano do apteki po ketonal i piernicze... dwa dni jestem wyjeta z zyciorysu i juz zaroslismy brudem a nic sie kupy nie trzyma... taka DUPA dupa dupa... Nienawidzę być niedysponowana!!
Tak czy siak miałam w planach... bo ta anemia...A może powinnaś zrobić morfologię ? Wiem że dodatkowe utrudnienie przy 3 dzieci i tylu obowiązkach ale może by coś wykazało . Bo zamęczysz się z tym bólem głowy , to ani nic nie zrobisz ani nie funkcjonujesz normalnie.
To możeeeee ma to jakiś związek z ilością dni po porodzie??No ja właśnie identycznie. W życiu taka spocona nie byłam.
Zasnął! Lecę tez spać!
Paracetamol 500 co6 h mniej więcej. Teraz już rzadziej bo boli mniej.Tak CC dziś wieczorem minie tydzień.
I tez dziś idziemy na zdjęcie szwów, trochę się boję ( wiecie wizja, że zdejmujà szwy a brzuch mi się otwiera )
Ja biorę paracetamol 500 mg czasem jedna czasem dwie tabletki a na wieczor w czopku.
Ale przeciwbólowy to cały czas bierzesz ?
Jak to szybko zimno nastąpi po takim pięknym lecie aż szkoda [emoji22]A mi znowu jest po cycaniu tak zimno że przykrywam się kocem i dopiero kołdrą . A w domu zimno nie jest bo wieczorem już przepalamy w piecu .