Adell1994
Fanka BB :)
Mój dzisiaj tak samo , jak nie śpi to na rękachUla też ostatnio rączki .......
Kiedy pośpi to pośpi ale tak to LĄCUCHNYYYYY
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój dzisiaj tak samo , jak nie śpi to na rękachUla też ostatnio rączki .......
Kiedy pośpi to pośpi ale tak to LĄCUCHNYYYYY
Aniu, a jak zmienilo sie jego ssanie? I zapalenie zrobilo sie juz po jednym dniu smoka? - masakraJednak mam pecha. Jednorazowe podanie smoczka i młody już zaczął źle ssać i doprowadził mnie do zapalenia. Dziś mamy gości a ja z gorączką. No to eko-sreko smoczek ląduje w koszu.
Musza byc takie, ktore "zlapia"...przeciez to miesieczny maluszekZakładam już 2 właśnie . Dzisiaj to nawet wypróbowałam nie dady ale pampersa i to samo . Mam jeszcze z Rossmanna może one będą jakieś bardziej chłonne i pojemne .
Juz doczytalam, ze pisalas o tym.Aniu, a jak zmienilo sie jego ssanie? I zapalenie zrobilo sie juz po jednym dniu smoka? - masakra![]()
I pneumokoki, bo sa obowiazkowe teraz. Wszystko w jeden dzien?Ja szczepie normalnie, nie 6w1, plus rota
Szczepilas w ten sam dzien na wszystko?Niee. Nie chciałabym tak szybko kolejnego. Muszę odsapnąć po tej cesarce..Ja tak samo [emoji106]Zobaczymy, co to wyjdzie [emoji1]
Pneumokoki sa obowiazkoweco do szczepień to ja chce zwykłymi szczepic rota i pneumokoki. A Wy robicie pneumokoki?