Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam w klubie "wszystko w porządku"Mam juz wyniki testu Pappa...wszystko w porządku, cieszę się bardzo ze zarowno test jak i usg bez zarzutu. Ja ostatnio schudłam a jak porownalam wagę z tygodnia jak byłan w ciazy z córą to jestem o 1 kg lżejsza póki co ale to sie pewnie jeszcze zmieni, za tydzień wizyta i moze dowiemy się kto pomieszkuje w brzuszku choc nie ma to dla nas wiekszego znaczenia, ciesze sie ze po prostu sie udalo i bedzie drugi dzidziuśja poszukuje spodni na olx i spodenek lub sukienek, patrzylam na rozne strony sklepow ale nic m nie nie zachwyciło jakos specjalnie, przedemną jeszcze wyprawa do second handu, moze tam cos wypatrzę...inaczej będe chodziła z gołym tyłkiem....
![]()
Są preparaty, które można stosować już od pierwszego miesiąca ciąży, jak np. Mustela Maternity. Jak mi się skończył to zakupiłam masełko na rozstępy z Palmersa i cos z Rossmanna.Czy mogłybyście mi coś doradzić w temacie rozstępów. Kiedy zacząć coś stosować, jakie produkty są bezpieczne dla dziecka ?
To, że widać ci wcześniej brzuch ciążowy to nie znaczy, że będzie ogromnyDzięki ale czuję się jak pieprzony wieloryb to ja sie pytam co będzie na koncówce?
Mam tylko bardzo nisko ułożone łożysko i pytanie do Was czy widać Wasze brzuszki? Ja jak na 16 tydzień mógłabym ciążę ukrywać bo tak naprawę mało widać a dzidzia ma zaledwie 10cm

Wiem. Miałam tak poprzednio...Są preparaty, które można stosować już od pierwszego miesiąca ciąży, jak np. Mustela Maternity. Jak mi się skończył to zakupiłam masełko na rozstępy z Palmersa i cos z Rossmanna.
To, że widać ci wcześniej brzuch ciążowy to nie znaczy, że będzie ogromny
![]()

Ja mam niedoczynność w wyniku Hashimoto. Leczę się już od 2 lat. Wynik USG genetycznego i testu PAPPa wzoroweHej
Jak oglądam te Wasze brzuszki to zaczynam zazdrościć. Ja mam takiego benca że jak tak dalej będzie rosnąc to w 9 miesiącu mi rąk zabraknie żeby sobie drzwi otworzyć. Ja od 8 tygodnia chodzę tylko w tunikach i ciążowych leginsach. Kupowałam w H&M za 39.99zł nie wiem czy to drogo czy tanio ale wzięłam bo pasowały i wreszcie nic mnie nie cisło [emoji14] A przeszkadza mi wszystko. Nie mogę założyć żadnego golfa ,szalika ani nawet kurtki zasunac do końca bo zaraz mnie na wymioty szarpie. Chyba jednak mdłości u mnie pozostaną do końca jak i poprzednio bo to już 15tc+2dni i nic się nie polepszyło w tej sprawie.
Kurcze czytam o tych Waszych wynikach testu paapa i jestem przerażona bo też mam niedoczynność tarczycy i to dużą. Jak zadzwonią ze złymi wieściami to na zawał chyba zejde.