oluchapoducha
Fanka BB :)
Ja na hemoroidy biorę czopki unigel procto, i posterisan.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Położna mówiła że przy porodzie SN kiedy kobieta nie ma wyniku gbs to profilaktycznie podają antybiotyki .Dziękuję Wam za odpowiedzizobaczymy co wyjdzie. Będę rozmawiać z mężem, jeszcze porozmawiam że swoją położna środowiskowa. Najwyżej urodze w Koszalinie, a potem po 2-3 miesiącach pojadę do Szczecina na kontrolę serca. A jak się uda to chyba wolę tego 27 jechać do Szczecina i żeby mi zrobili GBS, bo jeszcze nie mam. Może jak mnie tam skontroluja to się okaże, że będę krótko leżeć i niedługo urodze.
A w ogóle, któraś miała tak, że nie miała zrobionego GBS do porodu? Co wtedy się dzieje?
Dziękuję Wam za odpowiedzizobaczymy co wyjdzie. Będę rozmawiać z mężem, jeszcze porozmawiam że swoją położna środowiskowa. Najwyżej urodze w Koszalinie, a potem po 2-3 miesiącach pojadę do Szczecina na kontrolę serca. A jak się uda to chyba wolę tego 27 jechać do Szczecina i żeby mi zrobili GBS, bo jeszcze nie mam. Może jak mnie tam skontroluja to się okaże, że będę krótko leżeć i niedługo urodze.
A w ogóle, któraś miała tak, że nie miała zrobionego GBS do porodu? Co wtedy się dzieje?
Pewnie tak, nie wiem. Od połowy ciąży nie widziałam tych okolic [emoji14]Dziewczyny mam głupie pytanie...
Wy też macie takie ciemne wargi sromowe? Ja nie dość że opuchnieta to tam takie czarno sino fioletowe wszystko :O aż się przerazilam dzis
Ja też dawno nie widziałam tych [emoji6]depilacja idzie w ciemno heheDziewczyny mam głupie pytanie...
Wy też macie takie ciemne wargi sromowe? Ja nie dość że opuchnieta to tam takie czarno sino fioletowe wszystko :O aż się przerazilam dzis
Ja też Za bardzo nie widziałam nawet jak się gole w tych miejscach to na ślepo heheh[emoji16]Dziewczyny mam głupie pytanie...
Kuwa, faceci takich problemów nie mają![]()
Z tego co zrozumiałam w Koszalinie dadzą radę przyjąć poród i tyle, a w Szczecinie bez problemu mogą przyjąć poród i otoczyć właściwą opieką osobę z taką wadą serca jak Twoja. Musisz myśleć też o sobie, obawiam się, że niestety ten odległy Szczecin to jednak dużo lepsza opcja![]()
Idealne!
sorry Agata ale ty bez majtek te buty zakladalas???Ania, nie żebym ja się tak wygięla, ale zobaczyłam w lustrzedziś chłodno i zakładałam adidasy, kuuuwa jakie akrobacje trzeba robić żeby buty założyć i zawiązać
![]()