ens93
Zaciekawiona BB
Mój skończy w czerwcu 4 lata więc mam nadzieję że jako starszy brat będzie wyrozumiały i mi pomagał [emoji108](oby[emoji23])5 miesięcy ma córeczka?![]()
Moja skończyła rok i cały czas zastanawiam się jak to ogarnę [emoji13]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój skończy w czerwcu 4 lata więc mam nadzieję że jako starszy brat będzie wyrozumiały i mi pomagał [emoji108](oby[emoji23])5 miesięcy ma córeczka?![]()
Moja skończyła rok i cały czas zastanawiam się jak to ogarnę [emoji13]
Trochę mnie nie bylo, ale córka pochłania 100% mojego czasuma bąbel 5 miesiecy... ogólnie to jestem przerażona tym co mnie czeka przy tak małej różnicy wiek
Gratulacje dla wszystkich przyszłych mam!
To Twoja pierwsza ciąża?Ja według aplikacji zaczęłam 6 tydzień. Nie wiem sama jak się czuje. Chyba najlepsze słowo to dziwnie. Kręci mi się w głowie, lekko bolą piersi. Nic więcej. Myślałam że będzie inaczej (ach ten brak doświadczenia)
Ja według aplikacji zaczęłam 6 tydzień. Nie wiem sama jak się czuje. Chyba najlepsze słowo to dziwnie. Kręci mi się w głowie, lekko bolą piersi. Nic więcej. Myślałam że będzie inaczej (ach ten brak doświadczenia)
Kopniaki przyjemne, ale jak czasem się dostanie mocniej to w momencie się człowiek prostuje heh [emoji16]Fajnie będzie w drugim trymestrze, brzuszek fajny i kopniaki przyjemne![]()
Początki są dziwne
Moja córka takie dyskoteki robiła w brzuchu że wcale wybitnie za tym nie tęsknię [emoji23]Fajnie będzie w drugim trymestrze, brzuszek fajny i kopniaki przyjemne![]()
Początki są dziwne
Tylko te pierwsze były meeega fajne że chciało się jeszcze [emoji23][emoji108]Moja córka takie dyskoteki robiła w brzuchu że wcale wybitnie za tym nie tęsknię [emoji23]
Pierwsza po prostu narazie tego nie czuje jeszcze i trochę to do mnie może nie dociera.To Twoja pierwsza ciąża?
W pierwszej ciąży to normalnePierwsza po prostu narazie tego nie czuje jeszcze i trochę to do mnie może nie dociera.