Magdalena9090
Zaangażowana w BB
Ja też już nie karmie. Mialam za mało pokarmu. Mała siedziala całymi dniami na cycu a i tak się nie najadala. W końcu zrezygnowałam chociaż teraz trochę mi tego brakuje. Tej bliskosci z córeczką 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ile karmiłaś ja około 3 tygodnie ...Ja też już nie karmie. Mialam za mało pokarmu. Mała siedziala całymi dniami na cycu a i tak się nie najadala. W końcu zrezygnowałam chociaż teraz trochę mi tego brakuje. Tej bliskosci z córeczką![]()
dokładnie 3 tygodnie.A ile karmiłaś ja około 3 tygodnie ...
Tyle co ja. Teraz wiem ile zjada. Ładnie przybiera na wadze. No cóż przy poprzednich dzieciach też bardzo krótko karmiłam...dokładnie 3 tygodnie.
piłam ********** i herbatke na laktacje, bardzo często ja przystawialam No ale u mnie doszedł jeszcze stres zwiazany z rodziną i ogólnie pierwsze dwa tygodnie przeplakalam. Zdaje sobie sprawę że to nie pomogłoDziewczyny a próbowalyscie pic femal tiker albo piulatte? U mnie pomogły, tez nie miałam nawału a pokarmu się zrobiło dużo nawet po początkowym nieprawidłowym przystawianiu córki do piersi.
femal tikerpiłam ********** i herbatke na laktacje, bardzo często ja przystawialam No ale u mnie doszedł jeszcze stres zwiazany z rodziną i ogólnie pierwsze dwa tygodnie przeplakalam. Zdaje sobie sprawę że to nie pomogło![]()