aspekt
Fanka BB :)
Jeśli Ci zależy, to sprawdź jeszcze Adacel Polio.Tak i dzwoniłam po wszystkich aptekach to mówili że w hurtowniach nie ma i dopiero na październik będzie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeśli Ci zależy, to sprawdź jeszcze Adacel Polio.Tak i dzwoniłam po wszystkich aptekach to mówili że w hurtowniach nie ma i dopiero na październik będzie
Noo tak, teraz wzrost zachowań więc wszyscy popędzili:/Ja właśnie obdzwonilam wszystkie apteki w okolicy i nigdzie nie ma. :/ w hurtowniach jest problem
Właśnie znalazłam ostatnią sztukę godzinę drogi ode mnie . Adacel polio wlasnie. Czy któraś się szczepiła akurat ta szczepionką?Jeśli Ci zależy, to sprawdź jeszcze Adacel Polio.
u mnie był obrzęk średnicy 7cm i ucieplenie na drugi dzień. Trzymało tak do 5 dni. Przemyśl w którą rękę się zaszczepić. Ja śpię dużo na lewym boku i wzięłam w lewą żeby prawa mieć sprawna i pożałowałamUdało sięmam już szczepionkę adacel polio w lodówce i jutro będzie szczepienie
bardzo boli ?
![]()
Ja jestem mało obiektywna, mi igly nie straszne więc Ci nie powiemA samo ukłucie ?Ja to się boje igieł
![]()
tak u mnie to samo. Mówili że jak będzie mieć mniej miejsca to nie będzie tak czuć ruchów, a są niezłe wygibasy aż mi się śnią te stópki.Ja jestem mało obiektywna, mi igly nie straszne więc Ci nie powiemdla mnie nieodczuwalne.
CzynWasze dzieci w 39ntygbtez się takie aktywne w brzuchu zrobiły? Od wczoraj wieczor tak intensywne są ruchy, że już myślałam,że się zacznie...w nocy spac wcale nie dał wojownik maly
U mnie dopiero 36+0 i czuć takie wyraźne ruchy że aż bolitak u mnie to samo. Mówili że jak będzie mieć mniej miejsca to nie będzie tak czuć ruchów, a są niezłe wygibasy aż mi się śnią te stópki.
A czy też się już może oczyszczasz? U mnie od tygodnia rozluźnienie w jelitach.
No właśnie mam to samo, od wczoraj dosłownie wszystko przyszło łącznie z migrena i częstym odwiedzaniem toalety. Okej to już się przestaje martwićtak u mnie to samo. Mówili że jak będzie mieć mniej miejsca to nie będzie tak czuć ruchów, a są niezłe wygibasy aż mi się śnią te stópki.
A czy też się już może oczyszczasz? U mnie od tygodnia rozluźnienie w jelitach.