reklama

Wrześniowe mamy 2024

reklama
Ja jestem mało obiektywna, mi igly nie straszne więc Ci nie powiem 🤣dla mnie nieodczuwalne.

CzynWasze dzieci w 39ntygbtez się takie aktywne w brzuchu zrobiły? Od wczoraj wieczor tak intensywne są ruchy, że już myślałam,że się zacznie...w nocy spac wcale nie dał wojownik maly
tak u mnie to samo. Mówili że jak będzie mieć mniej miejsca to nie będzie tak czuć ruchów, a są niezłe wygibasy aż mi się śnią te stópki.
A czy też się już może oczyszczasz? U mnie od tygodnia rozluźnienie w jelitach.

reklama
tak u mnie to samo. Mówili że jak będzie mieć mniej miejsca to nie będzie tak czuć ruchów, a są niezłe wygibasy aż mi się śnią te stópki.
A czy też się już może oczyszczasz? U mnie od tygodnia rozluźnienie w jelitach.
No właśnie mam to samo, od wczoraj dosłownie wszystko przyszło łącznie z migrena i częstym odwiedzaniem toalety. Okej to już się przestaje martwić 🤣 bo mi też każdy mówił,że na końcu to się trzeba doszukiwać ruchowz że aż się zmartwiłam,że jest coś nie tak, brzuch lata na wszystkie strony 😅
W sumie dobrze by było gdyby się samo zaczęło,bo mam planowana indukcje ze względu na cukrzycę i teoretycznie powinnam się piątek już kłaść, ale zobacze co dzisiaj powie gin po ktg .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry