reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześnióweczki

Acgug mnie strasznie boli głowa i to całymi dniami i nocami :( Dodatkowo kawą nie bardzo mogę się ratować, bo mnie mdli po niej strasznie....
W pierwszej ciąży przez pierwsze 4 mce miałam okropne migreny z całą aurą (nie życze nikomu), a głowa bolała mnie przez całą ciążę :(

Acgug chyba bardziej uwierzymy jak zaczniemy czuć ruchy naszych Maleństw :)

reklama
Ja myślałam ze mam
Cos z
Zatokami tak mnie głowa boli , plus mam okropny katar którego nie mogę sie pozbyć - a nie wiedziałam jeszcze wtedy o ciąży , dziś zrobiłam kolejny test 2 kreseczki ;)

Acgug mnie strasznie boli głowa i to całymi dniami i nocami :( Dodatkowo kawą nie bardzo mogę się ratować, bo mnie mdli po niej strasznie....
W pierwszej ciąży przez pierwsze 4 mce miałam okropne migreny z całą aurą (nie życze nikomu), a głowa bolała mnie przez całą ciążę :(

Oj to współczuję Ci szczerze. Ja ratuje się filiżanka kawy. Pomaga ale wieczorem ból powraca. No cóż uroki ciąży.
Nie wiem dla mnie to tez druga ciąża. Gdy zaszłam w ciążę z córką to skakalam ze szczęścia, a teraz co? Cieszę się też to jasne ale nie tak samo. Juz patrze na to inaszej , że pieluchy, zupki, płacz w nocy, ząbkowanie itd. Nie wiem czy że mną jest wszystko ok ze tak mysle

Ja temu w przychodni nie ufam a czemu mam rezygnowac z tego co mi sie nalezy ? Po drugie zaoszczedze na badaniach i beda mi potrzebne skierowania na badanie miana przeciwcial a to troche kosztuje
Nie no spoko :) pomysł fajny :) ja nie mam czasu niestety tak latać ale gdybym miała to pewnie też bym tak zrobiła ;)
Mnie głowa nie boli. Ale skurczył mi się żołądek. I to bardzo

Nie no spoko :) pomysł fajny :) ja nie mam czasu niestety tak latać ale gdybym miała to pewnie też bym tak zrobiła ;)
Mnie głowa nie boli. Ale skurczył mi się żołądek. I to bardzo
Z żołądkiem mam podobnie. Nie mogę za dużo zjeść bo czuję sie napompowana. A apetyt mam ze ho ho. Nawet myślałam żeby do gastrologa iść.

Witam Was dziewczyny :) Chciałabym do Was dołączyć i dzielić się wrażeniami z pierwszej ciąży. Z moich obliczeń termin porodu to 14 wrzesień a z relacji lekarza - 7 lub 14 wrzesień.

Z żołądkiem mam podobnie. Nie mogę za dużo zjeść bo czuję sie napompowana. A apetyt mam ze ho ho. Nawet myślałam żeby do gastrologa iść.

Zjadłam mikro porcje i umieram dosłownie. Wszystko mnie gniecie, ciśnie i uwiera. Nawet mi się źle oddycha :/

Witam Was dziewczyny :) Chciałabym do Was dołączyć i dzielić się wrażeniami z pierwszej ciąży. Z moich obliczeń termin porodu to 14 wrzesień a z relacji lekarza - 7 lub 14 wrzesień.

Witaj :)

bardzo mi przykro, że takie straszne rzeczy Cię spotkały, ale widzisz jak dobrze teraz, że nie masz Dzieciątka z takim draniem? Czasem lepiej, że nie wszystko jest po naszej myśli. Teraz masz fajnego faceta, Twoje dziecko będzie miało super tatę :) kto wie jak by wyglądało Twoje życie z tamtym mężczyzną? Jestem zdania, że nic nie dzieje się przypadkowo i każde szczęście czy nieszczęście ma swój cel :) Wierzę, że teraz będzie wszystko pięknie i urodzisz wymarzone Maleństwo i będziesz świetną Mamą :)

Dziękuję Ci Molly za te ciepłe słowa :*:* od razu lepiej mi się zrobiło :)

reklama

O losie. Jak ty sobie biedna radzisz z tym bolem ? Dajesz rade normalnie funkcjonowac?

Do góry