Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kolo 28 tyg wykup sobie immunoglobuline. Pierwsza ciaza jest niby bezpieczna i dopiero po porodzie dostaje sie zastrzyk. Ja zastrzyku juz nie dostalam bo przed porodem wytworzyly sie przeciwciala anty rhd. Gdybym wtedy miala wiedze na ten temat wykupilabym sobie immunoglobuline nie zwazajac na koszty. I ty masz niezgodnosc serologiczna a nie konflikt. Konflikt pojawia sie dopiero gdy organizm matki zaczyna wytwarzac przeciwciala
Mozesz byc spokojnaPrzy grupie krwi ARh+ i 0Rh+ nie ma konfliktu? Wizytę mam 12.02.
Kolo 28 tyg wykup sobie immunoglobuline. Pierwsza ciaza jest niby bezpieczna i dopiero po porodzie dostaje sie zastrzyk. Ja zastrzyku juz nie dostalam bo przed porodem wytworzyly sie przeciwciala anty rhd. Gdybym wtedy miala wiedze na ten temat wykupilabym sobie immunoglobuline nie zwazajac na koszty. I ty masz niezgodnosc serologiczna a nie konflikt. Konflikt pojawia sie dopiero gdy organizm matki zaczyna wytwarzac przeciwciala
Koszt nie jest maly bo okolo 500 zl ale warto !Dziękuję za informację :* na pewno kupię!
Annam gratulujękurde ja to nigdy nie widzę tek kropki tego serca, ale za to główkę widać
HappyMum kupię nawet za 1000zł
Hess ja to czytałam że nie dość, że badają lekarze piersi to i ciśnienie mierzą + sprawdzają wagę . Niestety u mnie ani jednego, ani drugiego ani trzeciego ..