Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Temat konfliktu nie jest mi obcy ale troszkę z innej strony, mianowicie ja mam 0 Rh+ małżonek A Rh- i niestety po porodzie nastąpił konflikt między mną i córką w układzie grupy głównej AB0 Córka ma grupę A Rh+ Miała bardzo mocną żółtaczkę, równy tydzień byłyśmy w szpitalu a Marcelinka była wówczas naświetlana.
mnie też gin ważyła i mierzyła ciśnienie. Potem to wszystko wpisała do karty ciąży.
KasiaMarysia Tobie lekarz założył kartę ciąży??
Hess mi też na sutkach wyszły takie malusie lekko wypukłe (krostki?) też nie wiem jak to nazwać![]()
Konflikt mozr byc rozny: plytkowy,w ukladzie kell albo w grupach glownych wlasnie. A co teraz z ciaza ?Temat konfliktu nie jest mi obcy ale troszkę z innej strony, mianowicie ja mam 0 Rh+ małżonek A Rh- i niestety po porodzie nastąpił konflikt między mną i córką w układzie grupy głównej AB0 Córka ma grupę A Rh+ Miała bardzo mocną żółtaczkę, równy tydzień byłyśmy w szpitalu a Marcelinka była wówczas naświetlana.
..
KasiaMarysia jakby Ci założyła kartę to byś wiedziała bo karta jest Twoja i zawsze ją przy sobie nosisz.