Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oj dużo tego, jak będę miała gotowe karty menu to Wam wrzucę screena i dam przepisy na to co Was zainteresuje
KasiaMarysia spróbuj coś zjeść. Maluszkowi trzeba dostarczać wartości odżywczychJa Wam już jakiś czas temu pisałam, że przerzuciłam się z chleba na pieczywo chrupkie pełnoziarniste. Mam takie z siemieniem lnianym. Zaparcia jak ręką odjął
Polecam!
Co do farbowania, to ja też mam opory, chociaż moja fryzjerka, która jest już w 6 miesiącu ciąży mówi, że to nie szkodzi. Ale czy ja wiem.... co ma mówić, musi zarabiaćna razie się wstrzymuję. Jestem blondynką i póki co będę czasem wodą utleniona polewać włosy żeby odrost aż tak się nie rzucał w oczy. A potem będę udawać, że mam ombre
![]()
![]()
No ja w przesądy nie wierzę, bardziej mi chodzi o tę chemię w farbie. Ale że paznokci nie malować?? Hmmmm.
Kochane, a czy Wy w poprzednich ciążach ćwiczyłyście? Jak tak to kiedy? Teraz w I trymestrze to pewnie nikt nie ma sił na ćwiczeniaale w II trymestrze ja chciałabym zacząć ćwiczyć w miarę możliwości. Nie tyle dla figury co dla samopoczucia
![]()

przyszły dziś i są super

Powodzenia!

trzymam mocno kciuki żeby wszystko wyszło w porządku po dalszych badaniach
Jane u mojego ginekologa usg tzw genetyczne między 11 a 14 tc to standardowe badanie, ale jeśli wychodzi ok, to PAPPA już nie zleca, więc uważam, że nie ma potrzeby go robić ,,profilaktycznie". USG połówkowe też będę robić w 3d, ale niekoniecznie ze względu na zdjęcia (choć to też), co przede wszystkim po to, by posprawdzać wszystko dokładnie.
Do dentysty też się wybieram, ale jak mdłości miną, bo jak mi wsadzi coś do ust to na bank zwymiotuję. Ja ledwo szczotkowania zębów wytrzymuję tak mnie naciąga![]()

duzy juz dzidzius. Super
Czyli dopiero jakas 12 godz po. Ja rodzilam naturalnie. Mimo ze 14 godz i porod ciezki to od razu mialam mloda przy sobie. A od rana chodzilam normalnie. Prysznic itp. Wiec ja lwole sn
Wole w ciazy sie nie denerwowac bo czesto slyszalam o pomylkach. Co ma byc to bedzie.
jesli uwazasz ze jest to dla ciebie dobre i cie udpokoi to trzymam &&&&& za badanie