Acgug
Fanka BB :)
No u mnie libido tez niskie ale M juz tak za mną chodził, że nie mogłam mu się oprzeć. Ale teraz o nie niech posci☺Podziwiam ze normalnie wspolzyjesz. Ja przyznam ze mam opor i troche sie boje zreszta moje libido na poziomie zero
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No u mnie libido tez niskie ale M juz tak za mną chodził, że nie mogłam mu się oprzeć. Ale teraz o nie niech posci☺Podziwiam ze normalnie wspolzyjesz. Ja przyznam ze mam opor i troche sie boje zreszta moje libido na poziomie zero
O u mnie męża napaliłoPodziwiam ze normalnie wspolzyjesz. Ja przyznam ze mam opor i troche sie boje zreszta moje libido na poziomie zero

Hej!
Wczoraj kochałam się z moim M, a dziś po południu na papierze miałam brązowe plamienie. Brzuch mnie trochę boli. Kurde martwię się. Czy możliwe, że coś takiego może być po stosunku?
Anik zazdroszczę pomocy ze strony mamy. Oj co ja bym dała żeby za mnie ktoś chociaż obiad ugotowal albo Anią się chociaż chwile zajął.
ale przeszłam już troszkę.... OM 3.12, teścik - piękne 2 kreseczki, radość w domu.... niestety na 2 dni, zrobiłam sobie TSH i wynik prawie 300 :/ to był piątek. Na poniedziałek umówiłam się prywatnie u ginekologa-endokrynologa, przed samym gabinetem zaczęłam krwawić. Leciało ze mnie że ojoj
kierunek szpital...
Witam serdecznie, nieśmiało pukam , chciałabym tu zagościć ;-) oby mi było dane.
Mam na imię Olka, 37 lat.
Dzisiaj potwierdziło się bijące serduszkoale przeszłam już troszkę.... OM 3.12, teścik - piękne 2 kreseczki, radość w domu.... niestety na 2 dni, zrobiłam sobie TSH i wynik prawie 300 :/ to był piątek. Na poniedziałek umówiłam się prywatnie u ginekologa-endokrynologa, przed samym gabinetem zaczęłam krwawić. Leciało ze mnie że ojoj
kierunek szpital...
Że było już późno , szybkie badanie, usg, diagnoza w trakcie poronienia. Na drugi dzień przyszedł ordynator i powiedział że 2 dni poczekamy. Kolejne usg- inna pani doktor, skrzepy, puste jajo do zabiegu....Jednak pan ordynator powiedział że się tego nie podejmie,jajo się nie poroniło, kontrola za 2 tyg.
Po 2 tyg czyli w 7tc - zarodek lecz brak serducha.
No i dzisiaj po 10 dniach podobno serducho biło - nie widziałam , ale podobno bije ;-)
Tak się boję że nawet nie umiem się tak szczerze cieszyć żeby nie zapeszyć...
Troszkę się rozpisałam ... przepraszam![]()
Witam serdecznie, nieśmiało pukam , chciałabym tu zagościć ;-) oby mi było dane.
Mam na imię Olka, 37 lat.
Dzisiaj potwierdziło się bijące serduszkoale przeszłam już troszkę.... OM 3.12, teścik - piękne 2 kreseczki, radość w domu.... niestety na 2 dni, zrobiłam sobie TSH i wynik prawie 300 :/ to był piątek. Na poniedziałek umówiłam się prywatnie u ginekologa-endokrynologa, przed samym gabinetem zaczęłam krwawić. Leciało ze mnie że ojoj
kierunek szpital...
Że było już późno , szybkie badanie, usg, diagnoza w trakcie poronienia. Na drugi dzień przyszedł ordynator i powiedział że 2 dni poczekamy. Kolejne usg- inna pani doktor, skrzepy, puste jajo do zabiegu....Jednak pan ordynator powiedział że się tego nie podejmie,jajo się nie poroniło, kontrola za 2 tyg.
Po 2 tyg czyli w 7tc - zarodek lecz brak serducha.
No i dzisiaj po 10 dniach podobno serducho biło - nie widziałam , ale podobno bije ;-)
Tak się boję że nawet nie umiem się tak szczerze cieszyć żeby nie zapeszyć...
Troszkę się rozpisałam ... przepraszam![]()

on też się boi więc nie namawia bardzo.