KasiaRo
Fanka BB :)
Pytalam gin na ostatniej wizycie o sluz i powiedziala, ze moze byc go wiecej niz zwykle.Hej dziewczyny. Wyplywa ze mnie duzo sluzu bezbarwnego, tak jak na owulacje. Czy ma ktoras tak? Nie pamietam jak to bylo w ciazy...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pytalam gin na ostatniej wizycie o sluz i powiedziala, ze moze byc go wiecej niz zwykle.Hej dziewczyny. Wyplywa ze mnie duzo sluzu bezbarwnego, tak jak na owulacje. Czy ma ktoras tak? Nie pamietam jak to bylo w ciazy...
Nie odzywałam sie ale sledzilam tematKasiaMarysia23, mnie czasami pobolewa i spać nie mogę. Tak samo jak niedawno dziewczynki do przedszkola wiozłam pobolewało.
Pola, fajnie że się w końcu odezwałaś. Kochana, zapachy masz i to niezłeMój ostatnio benzyną śmierdział, to nie mógł do mnie podchodzić.
Pola, mi dwie córki wyszły z chińskiego kalendarza i mam, a teraz chłopak. Też myśle, że może w końcu syn. Co do grzybków.. mniam.. aż mam ochotę. Jeszcze jeden słoiczek mam w lodówce.
Alevandra, na pewno dam znaćCo do Twojego jedzenia to też mogę pasztet non stop jeść i wczoraj też miałam gołąbki w pomidorach
Chciałam pasztet kupić, ale nie kupiłam, bo za duża kolejka była i nie mogę patrzeć na surowe mięso, bo mnie odrzuca.
Teraz jem śniadanie i lecę do kosmetyczki.
Ja nie wierze w takie bzdury. Patrzac na te przesady to u mnie miala byc dziewczynka a mam syna.
Uwazajcie na kiwi zebyscie nie przedawkowaly witaminy c ktora przenika przez lozysko. Dzis mi farmaceutka powiedziala ze kobiety w ciazy nie powinny brac wit c bo chcialam kupic w aptece. Na ulotce tez pisze zeby uwazac. I teraz nie wiem czy brac
Malusiolka trzymamy &&&&&&
Pola zapachy niezwykłe :-) lakier do włosów mogę zrozumieć ale benzyna??
Dziewczyny macie lekkie bóle tak jakby jajników? Kurcze ciężko powiedzieć gdzie mniej więcej jajniki, pachwina??? ahhh nie mogę leżeć na wznak na plecach, bo mnie boli mnie brzuch.
Hej dziewczyny. Wyplywa ze mnie duzo sluzu bezbarwnego, tak jak na owulacje. Czy ma ktoras tak? Nie pamietam jak to bylo w ciazy...