reklama

Wrześnióweczki

HappyMum, ale zostajesz z nami na wrześnówkach prawda? Ja mam termin na 24.08, ale jeszcze zobaczymy co w poradni mi powiedzą (wizytę mam na 7.03), ale i tak tutaj zostaje :) Kciuki aby do 38tc Ciebie przytrzymali.

Tysia, witaj. Oczywiście, że możesz do nas dołączyć :)

Mikusia, ja z USG miałam 6tc, a z OM 8tc i teraz USG z OM różnica 3/4 dni, ale do 7dni liczą z OM termin porodu.

reklama
HappyMum, ale zostajesz z nami na wrześnówkach prawda? Ja mam termin na 24.08, ale jeszcze zobaczymy co w poradni mi powiedzą (wizytę mam na 7.03), ale i tak tutaj zostaje :) Kciuki aby do 38tc Ciebie przytrzymali.

Tysia, witaj. Oczywiście, że możesz do nas dołączyć :)

Mikusia, ja z USG miałam 6tc, a z OM 8tc i teraz USG z OM różnica 3/4 dni, ale do 7dni liczą z OM termin porodu.
Pewnie ze zostaje :)

Kasiu czasem mnie kluje w brzuchu jak np Kichnę albo wstaje za szybko ale takich boli nie odczuwam choc są One związane z rozciaganiem sie macicy ,poczekaj na bardzo "przyjemne" swędzenie rosnącego brzucha i piersi ... Takie klocia to przy tym Pikus :D

Tak baaaardzo przyjemne, myślałam że to uczulenie... Swedza mnie czasem nawet nogi.

reklama
Tysia Witaj :) gratuluje i życzę spokojnej ciąży :)

Ja się zdenerwowałam.Lekarz, który miał mi robić w poniedziałek prenatalne, wziął urlop :( teraz muszę szukać jakiegoś dobrego z dobrym sprzętem, a w mojej małej mieścinie ciężko. Będę szukała gdzieś w pobliżu. Były tu jakieś dziewczyny z Rzeszowa. Macie jakiegoś dobrego lekarza?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry