Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
WspolczujeSzlag mnie trafił. Przyszedł inżynier sprawdzić ogrzewanie czy wszystko jest ok. Spędził 15 min rozwalił bojler, popsuł ogrzewanie i poszedł. Także zostałam bez ogrzewania i ciepłej wody. A moja agencja ręce rozkłada, że co oni moga. Sorry, że wam tu o tym pisze ale nie moge sie uspokoić jak można być takim idiota.

oby wtorkowa wizyta Cię uspokoiła

!!!...
Ja mam 174 cm wzrostu i ważę 67kg. To szczuplutka musisz być.widzę, że nie tylko ja walczę z przybraniem na wadze. Przy moim wzroście 172cm długo ważyłam 46kg, przed zajście w ciążę dobiłam do 50 i tak się teraz trzyma waga. Mdłości jednak nie popuściływidząc jak Wasze dzidzie rosną nie mogę doczekać się swojej poniedziałkowej wizyty. Ja prognozuję u siebie dziewuszkę
![]()
Ale chudzina jestes !widzę, że nie tylko ja walczę z przybraniem na wadze. Przy moim wzroście 172cm długo ważyłam 46kg, przed zajście w ciążę dobiłam do 50 i tak się teraz trzyma waga. Mdłości jednak nie popuściływidząc jak Wasze dzidzie rosną nie mogę doczekać się swojej poniedziałkowej wizyty. Ja prognozuję u siebie dziewuszkę
![]()
To ja najgrubsza z Was hmmmmAle chudzina jestes !
Ja mam 173cm i startuje z waga 55.5kg
W poprzedniej ciazy zaczynalam z waga 57 dobilam do 67 a 10 dni po porodzie wazylam juz 54kg ale to przez codzienne goraczkowanie i nic nie jedzenie
Po 3 miesiacach karmienia piersia wazylam 50kg ale zle sie z ta waga czulam. Tylko skora i kosci ani dupy ani cycka