Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczynki wczoraj byłam na wizycie. Dzidzia rośnie i ma już ponad 2 cm. Ciąża młodsza o tydzień z usg ale to by się zgadzało bo u mnie cykle długie były. Cały czas plamienie. Gin mówiła, że jeśli plamienie ma kolor powidla sliwkowego to żeby się nie martwić. Dała luteinę 2x1. Wizyta za miesiąc. Badania wszystkie ok. No kurde tylko ten krwiak mnie doluje. Niby trochę mnie uspokoiła a jednak się stresuje.
Ja idę na wizytę wyjątkowo w niedzielę bo mi przełożył , zobaczę czy będzie coś mówił o o badaniach (chodzę prywatnie)już się nie mogę doczekać jak wszystkie hehe i mam nadzieję że wszystko jest ok
brzuch już mam zaokrąglony lekko A wy ?
No to jutro się dowiem od lekarza co i jak z tym PAPPA i dam znać co mój lekarz na toteraz się nie wymądrzam bo naprawdę nie mam pojęcia
szczerze to to wszystko to dla mnie czarna magia
jutro się dowiem coś więcej i dam znać
Acgug nie martw się, najważniejsze, że z Dzidziem wszystko dobrzekrwiak się wchłonie i będzie cacy
![]()
Dobrze zrozumialamHappy, nie zrozumialaś annam. Ona pisze, że schudła i nawet 50 kg nie ma. Mam nadzieje, że dobrze zrozumiałam.
Annam, bardzo mało ważysz.