reklama

Wrześnióweczki

reklama
Moj syn też już wie od jakiegoś czasu. Najpierw płacz że już go nie będziemy kochali, że mu zniszczy tablet itp...a po paru dniach zmiana o 180 stopni. Całuje brzuszek, mówi do niego Emilka ( tak jak ja ) . Rozpaplał całej klasie, aż się koledzy jego denerwują jak po raz kolejny się pyta : wiesz że będę miał rodzeństwo ?? Kolega tak tak gadałeś a on na to ....no to co, mnie to rajcuje :-) :)

Moj ma 19 miesięcy i raczej jeszcze nie kuma:)
Ale brzuch caluje:) mówi czasem didi:)

Niunas to bralas juz w ciazy ta Nystatyne? Tabletka ma cudowny kształt,naprawde:)

Moj ma 19 miesięcy i raczej jeszcze nie kuma:)
Ale brzuch caluje:) mówi czasem didi:)

Niunas to bralas juz w ciazy ta Nystatyne? Tabletka ma cudowny kształt,naprawde:)
Bralam juz 2 razy. W poprzedniej tez. Zawsze w ciazy mam problem z infekcjami mimo ze nie jem slodyczy i jem tabl z kwasem mlekowym. Ale taka uroda. Teraz bralam 2 razy po 5 dni na noc.

Moja corcia wiedziala prawie pierwsza. Bo bardzo chciala rodzenstwo i jej obiecalam ze jak bede w ciazy to jej pierwszej po

Młodszy ciągle dochodzi do brzucha dotyka,smyra,słucha co się tam dzieje i mówi mamo bulgocze.ciągle pyta kiedy się dzidzia urodzi bo się doczekać już nie może.już by chciał żeby maleństwo kopało.Ale to dobrze że ma takie podejście.

A ja zrobiłam zapiekanki z pieczarkami:) zjadłam dwie i jestem glodna. Nie znoszę tego ciągłego uczucia glodu.

Niunans ja mam zakladac po jednej przez 10 dni. Zobaczymy czy pomoże.

Witam dziewczynki. Ja właśnie wstaje. Trzeba dzieci nakarmić i samemu coś zjeść. Dzisiaj wyjątkowo całą noc przespałam i siusiu raz niedawno byłam.

Jak tam u Was?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry