HappyMum89
Fanka BB :)
A no i powiedzialam dzis o ciazy M. Kupilam pudeleczko i malutkie buciki. Do jednego wlozylam test z wstazeczka. Byl zaskoczony i bardzo sie ucieszyl
Komu powiedzialyscie juz
?
Komu powiedzialyscie juz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie. Mamy 7 letniego synaHappyMum89 u mnie wiedzą mąż i mamaU was to pierwsze dziecko?
Jak slodkoA no i powiedzialam dzis o ciazy M. Kupilam pudeleczko i malutkie buciki. Do jednego wlozylam test z wstazeczka. Byl zaskoczony i bardzo sie ucieszyl![]()
Komu powiedzialyscie juz?
U mnie wie maz tesciowa, szefostwoi 3 najblizsze psiapsiolkiA no i powiedzialam dzis o ciazy M. Kupilam pudeleczko i malutkie buciki. Do jednego wlozylam test z wstazeczka. Byl zaskoczony i bardzo sie ucieszyl![]()
Komu powiedzialyscie juz?
WitamyCześć dziewczyny jestem Paulina od wtorku należę do szczęśliwych mam wrześniowych[emoji6] We wtorek robiłam test i wyszedł pozytywny [emoji6] następnego dnia byłam na badaniu beta-HCG wynik był 320mlu i w dniu dzisiejszym robiłam jeszcze raz by upewnić sie ze jest wszystko dobrze i wynik wskazywał 890mlu. Pozdrawiam wszystkie mamy [emoji106][emoji6]