reklama

Wrześnióweczki

Hej dziewczyny, Marzena dowcipnie miałam ale podobno to jest częste.
Ja dziś mam brikulowa zupę. Wczoraj jadłam tortille
Co do gorączki, to jeśli wysoka to okłady pachy i pachwiny. Ból głowy obciążać husta i liściem kapusty i tak cały dzień chodzić. Katar to już pisałam woda morska jest rewelacyjna. Na gardło polecam płukanie woda z wodą utleniona. Lepsza niż z solą. My nie stosujemy leków prawie wcale. A to mi zawsze pomaga. Są też tabletki do ssania z propolisem no chyba że ktoś uczelony.
Miłego dnia

reklama
Kasia jak zoladek? Moze cos ciezkostrawnego zjadlas? Ja wczoraj myslalam,ze zwatpie po kilku lyzkach bigosu. -brzuch twardy,wysadzony.
Pamietam jak w 20 tc objadlam sie na noc kurczaka z cebulka i smietana-nie moglam wytrzymac,na szpital mnie przyjeli,dostalam 3 zastrzyki przeciwbolowe i kroplowke z rannigastu.

Jak jest temp powyzej 38,5 to chyba lepiej brac paracetamol. Goraczka nie jest wskazana w ciazy.

Marzena daj znac po wizycie

Ja tez dopiero wmuszam sniadanie.
Powiedzcie duzo jecie tak mniej wiecej napiszcie bo ja ciagle wmuszam

Dzień dobry :-*

Dziewczyny zjadłam kanapki z jajkiem. Wszystko było ok, po jakieś godzinie mnie złapalo. W dodatku w okolicach prawego biodra mnie też boli. Czuje ze cos jest nie tak. Jadę dziś do rodzinnego.

Sreberko u nas piękna pogoda, słonko świeci :) także przesyłam troszkę. ciepełka :)

Malusiolka życzę zdrowia :-* najgorzej jak wszyscy się pochoruja.

Jane to wszystkiego najlepszego dla Oli :)

Zawsze musi być krew jeśli dzieje się coś złego z dzieckiem?

Cześć :wink:

jane to dobrze że u rodziców nabierasz sił bo tego akurat potrzebna w naszym stanie:tak:
Molly_88 ja też nigdy nie brałam tabletek antykoncepcyjnych a że z Martynką w ciąży miałam cholestazę ciężarnych to już ich brać nie mogę:sorry:
Oby wynik cytologi był jak najlepszy:tak:
KasiaMarysia23 jak się czujesz? ból ustąpił? byłaś u lekarza?:confused:
Sreberko ale nie fart z samochodem:no:
Malusiolka nie odczytałam że masz gorączkę:-( :( współczuję:confused:
jane udanej urodzinowej imprezy :-) :)
Marzena.08
strasznie nie przyjemny był ten gin nr 3 dlatego jak się mnie zapytał czy ostatnio miałam badanie ginekologiczne (19.02)to mu powiedziałam że tak (mimo że ten gin nr 2 badał mnie ale 5.02 a ostatnio to tylko badania omawialiśmy ) a ja po prostu nie miałam ochoty by mnie taki lekarz w ogóle dotykał :baffled::dry:
Tak gin numer jeden od końca stycznia do połowy marca przebywał/przebywa na zwolnieniu lekarskim:confused:
a numer dwa przyjmuje tylko w piątek a tu zwolnienie do poniedziałku miałam więc poszłam do nr 3 ale to był pierwsza i ostatnia u niego wizyta:dry:

Co do serducha to mi w drugiej ciąży wystąpiła tachykardia ale kardiolog u którego byłam powiedział że tak czasem bywa w ciąży i dopiero jeśli po porodzie nie minie to mam się tym przejmować...na szczęście po porodzie wszystko wróciło do normy:sorry2:

Ale kluje mnie też tak jakby w jajnikach. Dzwonie się umówić na prenatalne najlepiej dziś albo jutro. Wstałam i zero nudności tylko oczywiście musze się załatwić jak zawsze rano.

Ale kluje mnie też tak jakby w jajnikach. Dzwonie się umówić na prenatalne najlepiej dziś albo jutro. Wstałam i zero nudności tylko oczywiście musze się załatwić jak zawsze rano.
KasiaMarysia jeśli coś Cię martwi to dzwoń i idź do lekarza - nie czekaj!

U mnie krwi nie było. Coś dziwnego poczułam w pewna niedzielę, we wtorek okazało się, że serce dziecka nie bije - miałam poronienie zatrzymane.
W środę rano dostałam milion prochow poronnych doustnych i dowcipnych, ale ze mam krótsza szyjke, to dopiero oxy pomogła. Dopiero o 19 zrobili zabieg.

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

reklama
KasiaMarysia, przede wszystkim nie panikuj i lez jak najwiecej, jesli zle sie czujesz. Zbadac sie nie zaszkodzi, trzymam kciuki zeby szybko przeszlo!

ckai3e3kikq3p3qp.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry