Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Eeeeeeee, to Ty młoda jesteś81' i moj nie-maz jest ode mnie 21 lat starszy
![]()
Mlodo sie czuje i nie mam zmarszczekEeeeeeee, to Ty młoda jesteś![]()
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
81' i moj nie-maz jest ode mnie 21 lat starszy
![]()
mnie o czasu do czasu tak pobolewa to gin kazał mi brać no-spęDziewczyny boli Was podbrzusze jak na @? Nie jest to mocny ból, a raczej taki cmiacy.

u nas w maju będzie 10lat jak się znamy a w październiku będzie 10 rocznica ślubuA dlugo jesteście juz ze swoimi lubymi?

..mąż taką datę ustalił

NigdyDuza roznica miedzy Wamizawsze wybieralas dojrzalszych partnerow? ja bym się nie odnalazla. Moj tato jest ode mnie starszy o 24 lata.
Nigdyzawsze mniej wiecej rowiesnikow. I tez mnie kiedys takie zwiazki dziwily, ale zycie to skutecznie zweryfikowalo. Wiadomo, ze ludzie sa rozni, ale dojrzalszy facet ma sporo zalet. Nikt mi nigdy nie dal takiej pewnosci, ze jestem dla niego najwazniejsza na swiecie i ze zniesie wszystkie moje fochy ze spokojem
![]()
![]()
Jak to rodziceNo i najważniejsze,ze znalazłaś odpowiedniego faceta. A rodzice jak zareagowali?
No nie wiem nie wiemTo ja sie wylamie bo jeszcze nawet 2 lat stazu nie ma, a jestem jedna z najstarszych tu
![]()