Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aluśka - ja pierwsza to miałam i na dodatek nie wiadomo skąd, bo bez brodawczaka. Cytologia u mnie źle wyszła, były kom. Rakowe w nabłonku.alevandra szybkiego powrotu do zdrówka Wam życzę![]()
Moja też w przedszkolu (zerówce) zostaje na drugi rok.... jest z tego samego rocznika co Twój tyle że z grudnia
gabeeee u Ciebie w rodzinie były przypadki Raka szyjki macicy czy dzięki regularnym cytologiom zostałaś w porę zdiagnozowana ? co gin Ci powiedział odnośnie planowanego porodu? Nie lepiej cc?
no właśnie nie zawsze śnią się odwrotnie...mój jeden koszmar się ziścił po dwóch latach...a śnił mi się akurat jak byłam w ciąży z drugą córą
mamusia37 trzymam kciuki za Twoje badania![]()
Hehehehe - tylko, że małe włazi a słoń wyłazi :-) :-)gabeeee mówią jeszcze tak
JAK WLAZŁO I WYJŚĆ MUSI![]()
Sreberko, wspolczuje
Kornela, a nie masz mozliwosci zadzwonic zapytac? Ja biore 100 caly czas, ale mi nigdy progesteronu nie badali.
Wlasnie wrocilam z centrum handlowego. Nie lubie takich miejsc, ale czasem nie ma wyjscia[emoji849]
![]()
Tak patrze na Twój suwaczek i jesteśmy w tym samym tygodniu.Daria to super
Tylko się cieszyc![]()
Mi gin powiedziala, ze skoro juz biore (przepisali mi w szpitalu, nie ona) to mam brac do 16 tc.Urlop ma bo bym zadzwoniła. Mi odrazu zlecil badanie bo jakby byl wynik wysoki to byśmy odstawili. Niby to naturalny hormon wiec jak zwiększa dawkę to chyba nie zaszkodzi tym bardziej,ze stwierdził,ze niski i na recepcie walnal 100 mg.
Tak jest bezpieczniej bo od 16 tyg lozysko przejmuje funkcje produkcji progesteronu. W poprzedniej ciąży brałam od 4 tyg do 37 non stop.Mi gin powiedziala, ze skoro juz biore (przepisali mi w szpitalu, nie ona) to mam brac do 16 tc.
Zmieniajac temat zrobilam risotto ze szparagami [emoji39]
![]()