KasiaRo
Fanka BB :)
Mam wiecej sluzu, ale nic mnie nie piecze etc. Da sie z tym zycJa teraz doustnie mam 2 razy 2 50mg.
Kasia, Ty dopochwowo masz prawda? Jak sie po nich czujesz? Ja cały czas czułam jakbym podrażniona była.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam wiecej sluzu, ale nic mnie nie piecze etc. Da sie z tym zycJa teraz doustnie mam 2 razy 2 50mg.
Kasia, Ty dopochwowo masz prawda? Jak sie po nich czujesz? Ja cały czas czułam jakbym podrażniona była.
Malusiolka mnie teściowa kupiła w Polsce Femibion 2 i dopiero jak przywiozła mi 5 opakowań to dowiedziałam się jaka jest jego cena. Byłam w szoku, bo Femibion 1 kosztuje o wiele mniej. Ale ponoć od nowego roku ceny poszły znacznie w górę. A przyszła babcia powiedziała, że to dla Maluszka ;-)
Co teraz bierzesz?
Annam Ty bierzesz już Femibion 2?
Co do porodu to ja bym chciała sn, ostatnio nawet zastanawiałam się nad porodem w wodzie. Podobno o wiele mniej odczuwa się wszystkie bóle, skurcze no i dla dziecka też jest to bardziej naturalne środowisko. Myślałyście może o takiej opcji? :-)
Miałam skracaną szyjke i nie wiem jak to będzie z jej otwieraniem :-) podobno ma być ok, ale jakoś w to nie wierzę.
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
wiesz co a mi się wydaje że im krótsza szyjka tym szybciej idzie rozwarcie i poród, ja miałam skracającą się szyjkę i poród miałam ekspresowy. A ty dlaczego miałaś skracaną szyjkę? Jakoś operacyjnie?
Teraz to wszyscy chorzy. Byle do wiosnyDziewczyny ale pedzicie z postami.
U mnie w domu istny szpital. Syn znów z przedszkola jakaś zarazę przyniósł. Kaszle i smarka. Ja oczywiście zarazilam się od niego i też męczy mnie katar. Najgorsze, że jesteśmy sami w domu i nawet nie ma kto się nami opiekować. A marzy mi się by ktoś zrobił mi herbatkę; ) mój mąż niestety do domu zjezdza tylko na weekendy więc w tyg jesteśmy sami. Nie wiem jak ja sobie poradzę z Dwójką dzieci??? Przeraża mnie to.
Pisalyscie o wieku waszych mężów. Mój jest aż 11 lat starszy. Poznałam go 10 lat temu. Od razu to była miłość od pierwszego wejrzeniapo ślubie jesteśmy 7 lat.
Dziś mam zebranie w przedszkolu. Dyrektorzy szkół będą namaWiać rodziców by wysłali sześciolatki do szkoły. Ja już postanowiłam że mój synek zostaje w przedszkolu.
Miłego Dnia DzIewczyny!

dobra cena jak na ilość tabletek

Ja tez się boje jak sobie z dwójką poradzę. Ale jakos trzeba będzie. Damy radę.Teraz to wszyscy chorzy. Byle do wiosny