gosia2808
Fanka BB :)
Wiesz co ja mieszkam w Niemczech i na ebay znalazlam.gosia2828 - śliczne, z jakiego to sklepu??
Diewczyny ale wcześnie wstałam, domownicy w szoku haha. Już nie pamiętam kiedy dobrowolnie wstałam o 9 ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiesz co ja mieszkam w Niemczech i na ebay znalazlam.gosia2828 - śliczne, z jakiego to sklepu??
Diewczyny ale wcześnie wstałam, domownicy w szoku haha. Już nie pamiętam kiedy dobrowolnie wstałam o 9 ;-)
Dziewczyny, znacie się trochę na tych wynikach PAPPA. Mam wyniki ale lekarza dopiero w środę, a nie wiem jak to czytać. Wolna podjednostka B-HCG (L46) 44,96 IU/I a PAPP-A (ciążowe osoczowe białko A) 4787,44 mlU/l
nie wiem jak to ugryźć, w necie są info odnośnie tego prawdopodobieństwa już z zestawieniem z usg genetycznym.
Tego samego dnia po usg.Dzien dobryja nie mam pojecia co na obiad, na razie wychodzimy zaraz na sniadanie
![]()
Cere mam taka sobie, ale zawsze taka mam, wiec w sumie bez zmian.
Mamusia, gratuluje dobrych wynikow!
Marzen, mnie tez pobolewa czasem podbrzusze. Gin mowi, ze to normalne.
Molly, ja tez bede musiala czekac na wyniki bo usg mam w czwartek i wtedy tez oddam krew do badania. Pelen wynik z opisem ma byc w ciagu tygodnia.
Btw Gabee, tez tak masz czy krew dajesz wczesniej?
![]()
Marzen jesteś moim wybawieniem bo juz stresa miałamaz zle w nocy spalam.
Tez masz luteine dopochwowo dwa razy dziennie? Ja rano zakładam tylko luteine a noc lureine z nystatyna naraz i
siup do wyrka.