pola06
Fanka BB :)
Widzisz ,bo o dziecko nie można sie starać ,bo mozg kobiety jest wtedy zaprogramowany jak antykoncepcjaA my? Odkąd poszłam do pracy czyli 2 lata, potem przerwa i znowu ponad rok.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Widzisz ,bo o dziecko nie można sie starać ,bo mozg kobiety jest wtedy zaprogramowany jak antykoncepcjaA my? Odkąd poszłam do pracy czyli 2 lata, potem przerwa i znowu ponad rok.
U nas przed świętami byla 2 dniowa przerwa w dostawie prąduWłaśnie minimalnie zbankrutowałam bo przekopując Allegro kupiłam kilka rzeczymajty pod pachy, rajty pod pachy, bluzki t-shirt ciążowe i dwie koszule nocne (jedna już spakowana będzie
). Mój M uznał dzisiaj, że musimy mieć dzień lenia więc mogłam trochę poszukać
W naszym przypadku to ponoć było w świętaszczerze to nic specjalnego z tego co pamiętam
i się udało
![]()
Widzisz ,bo o dziecko nie można sie starać ,bo mozg kobiety jest wtedy zaprogramowany jak antykoncepcja![]()
U nas przed świętami byla 2 dniowa przerwa w dostawie prąduwtedy chyba właśnie zaszlam
![]()
5 lat. To moja pierwsza miłość. Ja miałam 15 lat, on 17. Rozstawalismy się i schodzilismy kilkadziesiąt razy.KasiaMarysia jeśli mogę zapytać. To jak długo byłaś z mężem przed ślubem?![]()
Wiec ja trzymam kciuka (jednego bo drugim operuje na telefonie ) żeby z mężem wypalilo ,ale teraz przede wszystkim skoncentruj sie jak rozwiązać sprawę z Kamilem bo jakby nie bylo ,jest Ojcem i juz nie tak prosto go poprostu wykreślić ,a z mężem to z biegiem czasu samo sie rozwiąże5 lat. To moja pierwsza miłość. Ja miałam 15 lat, on 17. Rozstawalismy się i schodzilismy kilkadziesiąt razy.