KasiaMarysia23
Fanka BB :)
O człowieku!! I Ty tak to wszystko sama na kolacyjke? :-)
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Zjadłam bułkę , a reszta czeka na śniadanie czyli sałata
Sezamki zaraz zjem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O człowieku!! I Ty tak to wszystko sama na kolacyjke? :-)
Mam tak samo :-( na nic nie mam ochoty.... Owoców pilnuje, ostatnio przerzuciłam się na gruszki.
Ja ze sklepu Play, ale mam androida..A skąd Go pobierasz niemam w sklepie WP
KasiaMarysia23 ale fotę wstawilasja dzisiaj 40 minut fitnessu a potem tylko sałatka
![]()
KasiaMarysia w czerwcu bede w Kielcach, także jak dalej będziesz wysyłać tKie zdjęcia to spodziewaj się mnie, tym bardziej, że brakuje mi polskich warzyw) i ogólnie zazdroszcze, że możecie tyle zjeść, ja mimo, że nie mam nudności, to nic a nic mi nie smakuje, najbardziej ubolewam nad zwykła herbata, która piłam wcześniej litrami, a teraz? Leee najgorsze świństwo
![]()
A pomarańcze? Ja dziś zjadłam i była pyszna. SłodziutkaO tej porze roku nektarynki nie są smaczne, smakują jak plastik albo woda z cukrem. Kiedyś się skusiłam i nigdy więcej![]()
No to tym bardziej musimy się spiac i złożyć może się uda i szybko też nam PrzyznająJa się zabieram do składania i nie idzie miniewiem jak to punktują ale kilka znajomych dostalo po paru miesiącach
Witajcie wieczorkiem.KasiaMarysia jak ja ci zazdroszczę ze możesz jeść.Ja znowu wymiotuje,m e minęło Ale ucichlo na jakiś czas.mam chcec na dużo rzeczy Ale nie daje mi jeść.masakra jakaś ze mną.zjadłam kapusty kiszonej gotowanej bo na pierogi szykuje to zygalam wyżej niż du... e mualam
oj to szybko cośA mnie zgaga meczyyy !
ja też gruszki jem, robię sobie sałatkę owocową codziennie, przeważnie: gruszka, kiwi, bananMam tak samo :-( na nic nie mam ochoty.... Owoców pilnuje, ostatnio przerzuciłam się na gruszki.