reklama
Tysia z pierwszą córką przytyłam tylko 12kg a wagę startową miałam taką samą jak teraz czyli 62kg 
no ale teraz ważę ponad 67kg a z pierworodną 65kg to miałam w 21 tygodniu
Z drugą już przybrałam 18kg więc teraz obym się tylko na 20 kg zatrzymała
Na razie spadam bo muszę już sie do gina zbierać

no ale teraz ważę ponad 67kg a z pierworodną 65kg to miałam w 21 tygodniu

Z drugą już przybrałam 18kg więc teraz obym się tylko na 20 kg zatrzymała

Na razie spadam bo muszę już sie do gina zbierać

annam03
Fanka BB :)
Nie jadę, pytałam lekarzy. Teraz przez telefon będę informować o ciąży może to i lepiej. Będę miny mogła robić do telefonu ba narzekanie że tak długo nie mówiłam.
Ja zaczynam łam z waga 50kg później przytyłam 2 kg w poszpitalu już miałam 48 niecałe. Teraz mam nie więcej niż 50 więc nie wiem jak liczyć
Dziś ysylam ponowne zgłoszenie spoznialskie do wątku zamkniętego. Ostateczny termin do godziny 20. Później jest Niezgodna film więc same rozumiecie.
Ja zaczynam łam z waga 50kg później przytyłam 2 kg w poszpitalu już miałam 48 niecałe. Teraz mam nie więcej niż 50 więc nie wiem jak liczyć
Dziś ysylam ponowne zgłoszenie spoznialskie do wątku zamkniętego. Ostateczny termin do godziny 20. Później jest Niezgodna film więc same rozumiecie.
Tosia2210
Fanka BB :)
Witajcie! Od wczoraj czytałam was pobieżnie niestety - wybaczcie...
Solenizantkom życzę przede wszystkim optymizmu i spokojnej ciąży
Mamusiom, które mają wizyty to oczywiście samych dobrych wieści
Ja osobiście padam na pysk... czuję się jakbym ja co najmniej ten remont robiła. Wczoraj to wyglądałam jakbym miała zderzenie z kombajnem. Osobiście NIENAWIDZĘ remontów ani u ani u kogoś znajomego. Mnie ewentualnie efekty zaciekawią ale bez szczegółów jak to powstało
. Trochę chamsko ale mam złe doświadczenia w tych sprawach po prostu.
Dziś będziemy z mamą gotować rosół
mniam, uwielbiam 
Co do wagi... może pominę odpowiedź na to pytanie. Marne usprawiedliwienie ale zanim dowiedziałam się że mam niedoczynność tarczycy to łaziłam po dietetykach którzy mnie katowali dietami a waga spadła tylko 3kg... Po porodzie wezmę sie za siebie bo znowuż jak zaczęłam leczenie to dobre 2 mc poźniej zaszłam w ciąże.
Solenizantkom życzę przede wszystkim optymizmu i spokojnej ciąży

Mamusiom, które mają wizyty to oczywiście samych dobrych wieści

Ja osobiście padam na pysk... czuję się jakbym ja co najmniej ten remont robiła. Wczoraj to wyglądałam jakbym miała zderzenie z kombajnem. Osobiście NIENAWIDZĘ remontów ani u ani u kogoś znajomego. Mnie ewentualnie efekty zaciekawią ale bez szczegółów jak to powstało

Dziś będziemy z mamą gotować rosół
Co do wagi... może pominę odpowiedź na to pytanie. Marne usprawiedliwienie ale zanim dowiedziałam się że mam niedoczynność tarczycy to łaziłam po dietetykach którzy mnie katowali dietami a waga spadła tylko 3kg... Po porodzie wezmę sie za siebie bo znowuż jak zaczęłam leczenie to dobre 2 mc poźniej zaszłam w ciąże.
Wszystkiego Najlepszego :-) :-)Też mam dzisiaj urodzinyno popatrz to świętujemy razem
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
reklama