reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześnióweczki

KasiaRo
Co do bólu nad pepkiem to może być mięsień prosty ale pewniejszy jest ucisk przepony.Moze siedziałas w jakims zgieciu i jak się wyprostowslas to bolało:)

No tak tez bywa. Dziwi mnie tylko ze jak ide to nie czuje tego bolu, a jak tylko stane to sie pojawia. I nie zebym stala nie wiadomo ile. Wystarczy kolejka do kasy w sklepie albo przejechanie dwoch przystankow tramwajem.

ckai3e3knlg02eze.png

reklama
Gabee, Paulinka, wszystkiego najlepszego dziewczynki :)

Poproszę o kciuki. Zaraz uciekam do lekarza i się bardzo denerwuje, bo brzuch mnie boli i to mocno :/ M pracuje i nie może wziąć w pracy wolnego aby ze mną jechać na wizytę, ale mój brat wczoraj zadzwonił i powiedział, że przejedzie się ze mną.

Pozdrawiam.

kciuki &&&&&

Gabeeee - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, 100 lat!!

Kochane, ja dziś wyjeżdżam na urlop, wracam w przyszłą sobotę. Trzymam kciuki za wizyty, za Was i za Wasze bobaski.

Jakbym nie dała rady w przyszłym tygodniu, to:

Życzę Wam zdrowych, radosnych Świąt Wielkanocnych oraz mokrego Dyngusa :)

udanego wypoczynku

ja zasypiam właśnie ....chyba poczułam delikatne smyranie :-) :)

Ja dziś na 15:30 idę do gina i mam mieć badania prenatalne. Zajęłam się sprzątaniem mieszkania, żeby nie myśleć i dać upust stresowi ;-)

Ja właśnie skończyłam gotować obiad - szczaw z ziemniaczkami i naleśniki z serem z orzechową nutą :biggrin2: Chcę jeszcze posprzątać 2 pokoje ale nie wiem czy mi się uda bo nie czuję się za dobrze.

Też już zaczełam 2 trymestr ale nie zauważyłam żadnej różnicy w samopoczuciu.

Trzymam kciuki za wizyty &&&

reklama
Witam ponownie po wizycie:-) :)...

Jak to dobrze że gin nr 1 już wrócił od razu przyjemniej wizyta przebiega:tak:
opis na odpowiednim wątku :tak:
Kolejne wizyty mam już ustalone na 29/03 i na 12/04 z tym że już na Świdnik będę jeździć bo mam bliżej i nie stoję w żadnych korkach:tak: a przez cały Lublin w godzinach szczytu to i dobrą godzinę mogę jechać o ile 5-10km/godz. można nazwać jazdą :rolleyes2:

Do góry