reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześnióweczki

Ja biorę Metoprolol-beta bloker. On tez reguluje ciśnienie i stabilizuje tętno. Zreszta w domu mam ciśnienie 120/80 tylko u lekarza szybuje do góry:)

reklama
Odbieram dzisiaj młodego z przedszkola - młody pyta czy jedziemy do domu, mówię, że tak i pytam czemu pyta.
Mówi, że chciałby pojechać do sklepu coś kupić.
A co chcesz kupić?
Warzywa, owoce i bułkę.
A jakie warzywa chcesz kupić?
Jajko z czekolady :-D

Uwielbiam swojego syna :-D

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

mojej siostrze tak ciśnienie podskakiwało do góry i musiała leżeć w szpitalu a ciążę zakończyli przez cc:confused:
Mloda zona daj znać co powiedział lekarz odnośnie młodej:confused: pewnie jak piszesz źle się podtarla i nadiosla bakterie w tamte miejsca:hmm:
Acgug kochana fajnie że już czujesz ruchy a jeszcze nic może za tydzień albo dwa:rolleyes:
Gabeee fajnie że juz masz swój samochodzik :-) :)
No tak jak podejrzewalam lekarka stwierdziła że pewnie bakterie przeniosła i przepisała antybiotyk w maści.. Taka mała tubeczka kurcze prawie 30 zł.. I zapomniałam powiedzieć jej ze mała mało pije i mało siusiu robi.. Po nocy nie robi nie chce jej się.. Dopiero popołudniu..czy to normalne?

Hej dziewczynki, ja po wizycie. Dziękuję za kciuki. Dzidzia bardzo ruchliwa, duża i ciężka 11 cm od pupki do główki i 170 gramów. Moja gin mówi, że to już konkretny człowiek :) Obstawia dziewczynkę, ale mówi, że za dwa tygodnie na połówkowym już na lepszym sprzęcie powinno się potwierdzić, ale że taka zgrabna pupcia to musi być kobietka :p to oczywiście żart, ale raczej stawia na dziewuszkę :) Niestety zdjęcia kiepskie więc nie wklejam.

Ogólnie jest wszystko dobrze, tylko mam opuchniętą macicę, na szczęście szyjka długa , ale kazała mi dużo leżeć i skontrolować macicę za dwa tygodnie u tego drugiego lekarza na połówkowym. Mówiła, że to zbyt intensywny tryb życia. Mam brać dwa razy dziennie nospę forte na te skurcze. No i cytologia w porządku :)

U mnie ciśnienie to śmieszna sprawa, bo już byłam u niej 4 razy i za każdym razem 120/80, książkowo i zawsze dokładnie tyle samo:p ani o jeden różnicy :p

Wagowo też dobrze, 800 gram przez miesiąc ostatni :)

Młoda mama chyba rano powinna córka chcieć sikać po nocy. Tak mi się wydaje. Moja lata z siku co chwila ale dużo pije.
Molly super wiadomości ;)

Mloda zona moja chrześnica tak Malo sika i siostra musi jej pilnować z tym a to zle bo nie wyplukuje bakterii i potem zapalenia. Może proponuj jej wiecej picia.

Molly super wieści:),duza dzidzia:)
U nas no-spa to standard u lekarzy. Ja mam nadzoeje,ze unikne jej w tej ciazy. Chociaż brzuch czasem twardy:(

Byłam na fitness, super zajęcia wcale nie ciezkie ale odczułam ze ćwiczę. Chciałabym jeszcze na basen zaczac chodzic ale to nie wczesniej niz maj.
Czy któraś z Was juz ćwiczy mięśnie Kegla?

Sent from my iPad using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Hej dziewczynki, ja po wizycie. Dziękuję za kciuki. Dzidzia bardzo ruchliwa, duża i ciężka 11 cm od pupki do główki i 170 gramów.
Pożądane maleństwo już Ci w brzuchu fika :cool:
Super ;)
młoda żona znajomi mieli z córa podobny problem, zalecenie lekarza regularne picie napojów bez gazu nie dużo naraz ale często i mało ;)

Do góry