Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Hej!Witam wszystkie wrześniowe MamyJestem na tym forum nowa, poprzednio uczęszczałam do innej grupy z pierwszą córeczką.
Chciałabym się czasami oderwać od szarej codzienności i pogadac z kims kto jest w tej samej sytuacji co ja
Moja pierwsza córeczka za tydzień skończy 3 lata. Obecnie jestem w 17 tygodniu ciązy wczoraj byłam na USG i Doktor powiedziała, że będzie następna dziewczynka i powiem szczerze troche jestem zaskoczona, bo tak czekałam na chłopca. Wiem, że z mojej strony może to złe, bo wiadomo kocha się każde dziecko bez względu na płeć ale chciałam mieć parkę i trochę siedze i szukam na necie czy zdarzają się pomyłki itp...ogólnie moja ciaza znacznie rózni się od poprzedniej teraz czuję się źle, nie mam siły, mam ciągle nudności i już mam dość myslałam, że przejdzie po 16 tyg a tu nic.....
pozdrawiam Was serdecznie
![]()
Apaulinka witaj. Trzymam kciuki za lepsze samopoczucie.
Ja dzisiaj po zdawaniu krwi a jutro czeka mnie usg. Ciekawa jestem czy dzdzia ujawni swoja plec. Juz sie nie moge doczekac.