reklama

Wrześnióweczki

Też zaczynaliśmy od Nan, ale miało zbyt dużo żelaza i młody miał potworne zatwierdzenia i kłopoty z brzuszkiem.

Owieczka słodka :-)

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

reklama
Witam wszystkie wrześniowe Mamy :) Jestem na tym forum nowa, poprzednio uczęszczałam do innej grupy z pierwszą córeczką.
Chciałabym się czasami oderwać od szarej codzienności i pogadac z kims kto jest w tej samej sytuacji co ja :)
Moja pierwsza córeczka za tydzień skończy 3 lata. Obecnie jestem w 17 tygodniu ciązy wczoraj byłam na USG i Doktor powiedziała, że będzie następna dziewczynka i powiem szczerze troche jestem zaskoczona, bo tak czekałam na chłopca. Wiem, że z mojej strony może to złe, bo wiadomo kocha się każde dziecko bez względu na płeć ale chciałam mieć parkę i trochę siedze i szukam na necie czy zdarzają się pomyłki itp... :) ogólnie moja ciaza znacznie rózni się od poprzedniej teraz czuję się źle, nie mam siły, mam ciągle nudności i już mam dość myslałam, że przejdzie po 16 tyg a tu nic.....

pozdrawiam Was serdecznie :)

w4sqrjjgmp05rlz9.png

Witam wszystkie wrześniowe Mamy :) Jestem na tym forum nowa, poprzednio uczęszczałam do innej grupy z pierwszą córeczką.
Chciałabym się czasami oderwać od szarej codzienności i pogadac z kims kto jest w tej samej sytuacji co ja :)
Moja pierwsza córeczka za tydzień skończy 3 lata. Obecnie jestem w 17 tygodniu ciązy wczoraj byłam na USG i Doktor powiedziała, że będzie następna dziewczynka i powiem szczerze troche jestem zaskoczona, bo tak czekałam na chłopca. Wiem, że z mojej strony może to złe, bo wiadomo kocha się każde dziecko bez względu na płeć ale chciałam mieć parkę i trochę siedze i szukam na necie czy zdarzają się pomyłki itp... :) ogólnie moja ciaza znacznie rózni się od poprzedniej teraz czuję się źle, nie mam siły, mam ciągle nudności i już mam dość myslałam, że przejdzie po 16 tyg a tu nic.....

pozdrawiam Was serdecznie :)

w4sqrjjgmp05rlz9.png
Hej!
Skąd ja to znam ;) tez miałam nadzieję, że będzie synek a tu druga dziewczynka podobno. Ja się pogodziłam, że będą dwie córeczki. Dla mnie najważniejsze żeby dziecko było zdrowe.
Co do wymiotow i mdłości to przeszły dopiero teraz (2 dni temu), a jestem w 18 tyg ciąży. Mdli mnie rano jeszcze ale obejdzie się już bez wymiotow.

Witam jestem w 18 tyg ciąży i za 2 miesiące przeprowadzam w nowe miejsce i muszę zmienić lekarza ale mam dylemat czy wybrać takiego który pracuje również w szpitalu czy wybrać tego które polecają mi znajome ale który nie pracuje już w szpitalu. Pomóżcie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry