Rielle no ja się cały czas zastanawiam a powiedz mi jak to wygląda z wybranym szpitalem jak jedziesz karetka ?
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak [emoji6] wybierałam pomiędzy trzema, ale położna środowiskowa dała mi nr do położnej prywatnej, która pracuje w szpitalu i się z nią umowilam na poród także wiem już jaki szpital [emoji6] dużo negatywnych opinii słyszałam na jego temat, ale ponoć jak ma się swoją opłacona położna to od razu inaczej traktują [emoji6] ja ogólnie boję się szpitali i lekarzy. Na samą mysl, że będę musiała jechać tam rodzić i być po porodzie to mi słabo [emoji29]Betka155 zgadzam się ja też bym wolała być już poszpital masz wybrany ?
Mój też będzie, przynajmniej przy pierwszej fazie. Upierał się, że chce być do samego końca, ale jak ostatnio oglądaliśmy salę porodową to mówił, że już się stresuje i sam nie wie czy chce [emoji23] ja jestem z okolic Ostrołęki[emoji6]Betka155 też nie lubię ale cóż moj będzie przy mnie mam nadziejęa skąd jesteś może poznan ?