Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Rielle czyli tez Twoja dzidzia jest malutka i delikatna. Ja jutro kończę 35. Zobaczymy ile bedzie ważyła.
Rielle a Ty tez pojawiasz się na twardniejących brzuszkach prawda? Tez miałaś problem? A juz który tydzień ? Jesteś juz bezpieczna ))
Basia tak pojawiam się Miałam skracającą się szyjkę ale wszystko się zatrzymało Teraz to nawet nie mierzą bo już Mała jest bezpieczna
Ja mam już 37 tydzień
A dopiero teraz Nasze kruszyny będą najwięcej przybierać więc kto wie jakie klocki urodzimy ;D
Rielle mi się jutro zaczyna 36tc. I wracam na pełne obroty juz koniec oszczędzania, traktuję się juz jako bezpieczna i zaczynam wychodzić
A dzidziusie tak zaczną rosnąć szybciej choć tez to juz widać ze kluchy nie bedą
Ja wczoraj myślałam , że to już bo takich skurczyków dostałam ale po ciepłej kąpieli mi przeszło. Lena w 36 tc ważyła 3200. Jutro mam znowu usg bo niby wód miałam mało i łożysko cienkie. Zobaczymy co tam słychać