Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dzisiaj mam juz dooooość. Kłucie w pochwie i ciagnecie w pachwinie... łaaaaa. I wiecej wydzieliny. Jutro moj gin przyjmuje moze wpakuje sie na wizyte na żądanie zeby sprawdzil szyjke, bo do piatku nie wytrzymam.
Ja też mam 12 kg na plusie. Ale ostatnio strasznie dużo wody zatrzymuje. Ja dzisiaj dzień depresji i fatalnego samopoczucia. Normalnie masakra. A jak tam u was?
Super brzuszki macie. Mi tez tylko w brzuch. Na plusie 7 kg plus dwa, które straciłam na poczatku ciąży od wagi wyjściowej.
Ja juz zaczynam sie męczyć, ale to głównie przez upał. Gdyby bylo chłodniej nie cierpielabym tak bardzo.
Dziewczyny a ile przy takiej wadze waszej ważą wasze maleństwa. Ja prdytyłm 10-11kg. Mała w 33tc ważyła 1960. To teraz po dwoch tygodniach nie wiem ile mogła podskoczyć. Zmuszam się do jedzenia ale przy cukrzycy i stresie jakos mi to marnie wychodzi.
Pilaga93 jak czujesz takie kucie to wydaje mi się, że dzidzius juz ma główkę w kanale rodnym i delikatnie napiera dlatego to tak boli. Oznacza to, że lada moment się zacznie chcieć wydostać do Ciebie